Rhodos 2017

Vilken underbar vecka vi haft ❤️ 


Den började dock med lite kaos då Edwin vaknar natten till vi ska åka med över 40 graders feber. Då han inte har några andra symptom blir vi rekommenderade att åka till akuten. Så in med väskorna i bilen och sen åka till akuten 3 timmar innan vi ska vara på Landvetter. SJÄLVKLART började vi titta med försäkringsbolaget vad som behövde göras om vi skulle bli tvungna att avbeställa resan. Som tur var behövdes inte det då läkaren såg rodnad i hals och öron och blodprovet INTE visade på något virus. Så till 99% var det en förkylning på G och förkyld kan man ju vara utomlands också. 

Själv resandet gick superbra och Edwin blev bra igen på bara ett par timmar. Sen var vi friska hela resan allihopa och kunde njuta. 

Vi har lekt, ätit god mat och massa glass, druckit drinkar och badat. Edwin älskade dagiset på hotellet och vi hängde där en stund varje dag då det fanns massvis med leksaker och skön AC :) vi vågade även lämna han själv där korta stunder efter ett par dagar och det gick jättebra. Vår stora kille har verkligen växt den här resan ❤️ 

Hade några bilder på mobilen men annars har vi börjat köra mobilfritt om dagarna. När Edwin är vaken så ligger våra mobiler i en låda i hallen och jag måste erkänna att det är befriande. Vi får även så mycket annat gjort! Så jag kommer nog hänga mindre och mindre vid sociala medier.... men bloggen är kul att ha! 

Nu ska vi njuta av semester och fler resor här framöver :)