nystart

Haft nästan 4 helt underbara dagar i Linköping hemma hos familjen :)
Torsdagen blev det bara sova sova sova när jag anlände, men fredagen desstå mer fart! Massa mys med mina bröder, helt underbart :) Vart lite shopping på stan. Ny tröja, nya skor och några cider till kvällen.
Efter 1 cider när jag kom hem slocknade jag i soffan. haha.. har sovit MYCKET i helgen. tror jag behövde det. känner mig mycket piggare nu.. iaf... fredagkväll blev lugn hemma.. Lördagmorgon följde jag med mellanbror till hans skola på öppet hus. Träffade min gamla lärare :) när det var slut i skolan gick vi hem, jag tvättade och sedan var det dags för BIO. Också det med mellanbror. som tycker det är världens roligaste att gå på bio med storasyster :) Vi såg Harry Potterfilmen - helt okej faktiskt. ser fram emot del nr 2 nu. när vi kommit hem åt vi kinamat och så tog jag en cider, och slocknade i soffan. (tror ni jag var trött?=)
Söndagen bestod mest av mys hemma pga väderleken. Känns som vintern kom på bara 1 dag!

Nu är jag iaf tillbaka i stockholm och det känns bra :) blir hårt jobb i veckan, för i helgen väntas belöning i form av JULFEST :)

Vi hörs!

vinterlandbara för att det har börjat snöa en massa (som faktiskt ligger kvar på marken) så har jag införskaffat ett par nya vinterskor. eller faktiskt ETT PAR vinterskor. hade inga sen tidigare :) av alla mina ca 60 par skor hade jag INGA som passade på vintern. men jag gillar dessa! snygga, sköna, varma och passar till allt :)

har varit ganska turbulent sista dagarna men nu börjar det vända igen och jag mår bättre :)
åker hem till linköping ikväll men tar mig tillbaka till stockholm på måndag och det känns super!

Skriver säkert ett längre inlägg när jag sitter på tåget.. nu - lite jobb på kontoret.

Puss hej!

lets move..

fan vad jag flyttar.. men som jag alltid sagt. bättre nu när man är ung och pigg :)
köpte iaf en ny resväska idag, eftersom min gamla gått sönder. den va dock liiiite för liten.. men jag var för snål för att köpa en storlek större :) haha.

saker som jag ser fram emot närmsta veckorna:
- fira jul hemma med familjen
- träffa elin i linköping och sen åka till göteborg :)
- köpa nya vinterskor (hittat ett par jättefina)

Imorgon ska jag börja dagen med en STOOOOR kaffe, och sen jobba hårt. inte många veckor kvar nu till julsemester. bara köra på!!! :)

sov gott nu.