Projekt: kläder!

Nu tar jag mig an ett nytt projekt: min garderob! 

Jag har bestämt mig för att gå igenom alla mina kläder. Jag ska ha alla plagg minst en gång nu (alltså beta av alla kläder). Då kommer jag nog snabbt märka om det är kläder som får vara kvar eller om de ska bytas ut :)

Idag blev det bara en vinröd t-shirt. jobbar hela dagen lång (med arbetskläder) så inget roligt att klä upp sig för. 

Samma sak ska jag göra med mina skor, så snart vädret tillåter. 
Dagarna som gått

HUR skönt är det inte att våren är på ingång? *pepparpeppar* 
Jag märker hur mycket bättre jag mår när solen skiner och jag inte behöver ha 15 lager kläder på mig för att inte frysa. 

Det enda negativa med vårkänslor skulle kunna vara att jag blir shoppingsugen! Jag vill ha nya färger och nya kläder att ta på mig. Jag vill ha fräscha ljusa färger, bootcut på byxorna, fina smycken, tunna jackor och färglada väskor och skor. Har hittat en del fint, men är fortfarande på jakt efter ett par schyssta byxor. 

 
 

29 mars

Jag tittade tillbaka i kalendern och insåg att det snart är ett år sedan som jag provred Offe. Det var strålande sol och så varmt att man kunde stå i tröja. Vi har nästan så fint väder idag! :) 

Vilken tur jag hade som träffade Offe och Matilda! Lätta att ha att göra med (Matilda i alla fall ;) haha) och Offe är sån läromästare till mig när det verkligen gäller. 

Igår övade jag balans och hoppade upp barbacka. Matilda höll i longeringslina och så var det bara för mig att koncentrera mig på sitsen och min balans. Offe gick galant och lyssnde suveränt på både rösthjälper och skänklar.