ingen dagens bild...

jag försov mig imorse - USCH!
Så ska bara se en film nu (ser jag lost så fastnar jag) och sen ska jag soooooova!!!!

annars så var det här en dag med mkt passion. jag har tänkt på många människor i min närhet, som jag både saknar väldigt mycket, och som jag kanske har mer känslor för än vad som är bra? hur vet man vart gränsen går?

tror det blir bra att Elin kommer hit i helgen. (JA DU SKA KOMMA;) så jag kan tänka på annat. tänka på rätt saker. sätta allt i perspektiv. men alla som känner mig vet att det är såhär jag är - passionerad och lite galen.

det va allt för idag!


Cheeers ;)

dagens bild .

Får fortfarande be om ursäkt för dålig kvalite (heeey iphone!)
Men ville bara visa att jag nu för tiden springer runt i höstjacka och halsduk! Det är så himla kallt! Det går inte med kjolar längre och absolut inte med bara kavaj... Synd det där att sommaren tar slut en gång varje år :(

Är förövrigt lite sur på Swedbank. Va tvungen att beställa ett nytt kort då mitt gamla slutade fungera (det blir visst slitet efter ett tag?) och idag hämtade jag ut kortet... men koden får jag först om några dagar... Men man överlever ändå... bara vissa tillfällen det suger...
 

Precis sett senaste avsnittet av gossip girl och blir bara ännu mer sugen på att resa till New York och leva Upper East Side - liv :) Men det kommer! Det gör det :)

Nu avrundar vi kvällen med några avsnitt lost. har sovmorgon imorgon så kan va uppe någon timma till ;)


Puss o hej.

bildspel.

Jag tycker det är så tråkigt med bloggar utan bilder. så här får ni några: :)
Först ut är min nya dator! jag älskar den! jag har den till jobbet, den går snabbt, väger ingenting och den känns bara hur bra som helst :)

    

Sedan följer en liten bild på hur det ungefär ser ut hemma hos mig :) Jag har inte så mkt dvd-skivor att stoppa o tv-stället. Så det fick bli snygga SKOR istället :)

 

Sen måste jag ju avrunda med en ego-bild också! Ni måste ju se hur jag ser ut! :)
Är så glad att mitt hår börjar bli långt nu. Har efter denna bild togs lagt i en pärlblond nyans i håret också så nu är det mindre gult, och mer blondt :)
Den snygga toppen är ännu snyggare i verkligheten. Min iphone-kamera gör den verkligen inte rättvisa! (den gör förövrigt ingenting rättvisa, ge mig en RIKTIG kamera tack?)


På tal om nya saker så har det faktiskt gått riktigt bra på jobbet även idag, så kanske om 2 månader att jag kan unna mig en kamera? (fortsätt jobba hårt sofie!)


Nu ska jag börja på säsong 2 av Lost. See ya!