Kanarieöarna!

Om exakt ett dygn är vi på Kanarieöarna :) 

Jag har kvar lite packning av prylar (kläderna gjorde jag igår) och sen ska jag och Pontus handla det sista när han slutar jobbet. Det ska bli jätteskönt att komma iväg en vecka :) Jag ser fram emot värme, promenader, god mat och dryck och att inte planera något! Vill vi ligga vid poolen gör vi det - vill vi gå till stranden gör vi det :) Jag ser fram emot eftermiddags-tupplur också! haha... Det har jag alltid när jag är på semester :) 

Varit hos Offe igår och idag och han går så fint <3 stackarn får stå ut med att jag gör flätor och får honom att se super-rolig ut :) haha 

 

Mycket på gång...

Oj det är redan torsdag! Det betyder att jag jobbar min sista dag på Fysiken imorgon! Jag ska erkänna att det jag tänker på nu är 7 veckors semester :) Det ska bli sååå skönt! 

Från måndag har jag haft hand om Offe, och det är som vanligt alltid lika mysigt <3 Igår fick vi till ett riktigt bra ridpass och jag hoppas att det blir lika bra idag! 

Helgen bjuder på blandade härligheter, sen har jag Offe måndag + tisdag och på onsdag åker vi till Kanarieöarna <3 Det ska bli sååå skönt att inte ha några tider att passa utan bara ta dagen som den kommer. Efter veckan utomlands väntar Sverige-touren: Vadstena, Gnesta, Sundsvall, Stockholm och Älvsbyn. Jag längtar tills vi kan köpa hus så att alla kan komma och hälsa på oss istället :) haha (säger tjejen som inte tycker om att sitta still allt för länge i en bil/ett tåg)

Nu blir det lite mer jobb! Kraaaam <3 

 

Senaste månaden i bilder...

Laddar över bilder till datorn från mobilen, så passar på att ladda upp lite bilder här :) 

Tapas för att fira Elins födelsedag: 


Vinprovning med älskling: 


Risotto hemma: (såååå gott) 


Fransk afton hemma hos Anna: 


Födelsedagsmiddag hemma hos oss: 


Indiskt med älsklingen på min födelsedag: 


Mycket mat haha! Men det vore väl ändå tråkigt att inte kunna äta och dricka gott!? 

Nu jobbar jag bara en vecka till, sen är det semester och i mitten av augusti är det nytt jobb som gäller! Woho! :)