60% avklarat

Idag har vi avklarat 60% av graviditeten. Imorgon går vi in i vecka 25 och jag kan ibland fortfarande inte förstå att det är en liten bebis i mig. 
Men det är underbart när jag känner hans rörelser och jag har börjat fundera på vad det är för filur som kommer komma. Jag tycker i alla fall han ser väldigt söt ut på ultraljuds-bilden, så den tittar jag på ofta :) 

Jag tror inte jag har skrivit om vår fotografering? Hur som helst så var vi och fotograferade med Madelene (sök på Madelenes Foton på facebook för att se fler). Himla mysigt att ha sparat bilder med magen. Kanske att vi gör någon mer fotografering om ett par veckor också, men annars har vi ju dessa :) 

Om ca en månad ska vi börja titta på barnvagn, spjälsäng och allt annat som behövs. Så har någon tips på vart man kan titta/vad man ska titta efter eller tänka på så är det bara att skriva en kommentar :) 

 
 

Känslor känslor känslor....

Jag tyckte att jag var känslig innan graviditeten... Det har inte direkt blivit "enklare" kan jag säga... 
Nästa allt får mig att börja gråta.. Spelar ingen roll om det är bra eller dåliga saker. 
 
Men jag försöker vara ärlig mot mig själv så jag ber om hjälp. Lite extra samtal hos personer som vet vad det handlar om. Det är skönt! Eller jobbigt när man väl sitter där, men efteråt är det skönt (om än väldigt utmattande). 
 
Tur att jag har världens bästa kille hemma som hjälper mig med ALLT. Utan honom skulle det INTE vara lätt. Sen har jag ju en liten som vill ha en harmonisk mamma <3 

I söndags gick vi in i vecka 22, vilket betyder att bebis är ca 27 cm lång och väger 450 gram. 
 
 

Jobb jobb jobb

Här sitter jag och magen och ska snart in på kundmöte. Idag har jag möten ute hela dagen och sen är det äntligen fredagkväll! 

Annelie och Anna kommer över på vår måntliga after work och det blir både mat, dryck och massa snack <3 ser sååå mycket fram emot det! 

Sen är det efterlängtad helg och förrutom att sova mycket ska jag fira Karro som fyllt år. 

Hur mår vi annars? Bebis rör på sig och jag är trött. Sover direkt efter jobbet, annars hade jag lagt mig kl 19 varje dag... Men det är sååå värt det <3 min lilla baby <3