Välkommen helg!

Nu har vi avnjutit middagen och Vilar i soffan :) 

I onsdags hade vi besök av både Matilda, Isolde och Victoria. Lillkillen skötte sig galant som vanligt och det var kul att träffa alla igen :) 

Vickan hade med sig en selfiestick så vi tog första familjebilden: haha :) 


Jag har börjat sortera kort in i fotoalbum och hittade en bild på Pontus där jag direkt såg Edwins drag. Lilla hakan går ju inte att ta miste på! 

Idag har jag rensat bland mina skor. De ligger ju nerstoppade i lådor så nu fotade jag alla för att veta vad jag har. (Har nämligen kommit på mig själv med att nästan köpa exakt likadana skor som jag redan har) 

Kvällens middag 

Trevlig kväll! 

Min goskille

Sådär ja! Nu har vi blivit med ny bil :) den kommer först om 8-12 veckor men då hinner vi sälja vår gamla skrutt och betala av reparationerna på den... 

Vi fick på gå månadskostnad och bagageutrymme så att vi får in barnvagn! Jag tror vi kommer bli jättenöjda :) 


Måste bara lägga ut den här. Jag tvekade först men han är ju sååååå söt <3 

Första veckorna var jobbiga, det ska jag erkänna. Men nu ÄLSKAR jag att vara hemma med E och vara mammaledig. Att se hur han utvecklas och att hitta på saker tillsammans. Det kommer ju bara bli roligare och roligare också ju äldre han blir :) ytterligare lyx blir det i sommar när Pontus är ledig tillsammans med oss :) LYCKA <3 


Tips på bil?

Idag började vi dagen med att provköra en bil. Vi ska ju skaffa en ny och det blir troligtvis att vi leasar en bil. Frågan är vilken!? De som ligger inom vår budget är Renault, peugat, Opel, seat, Skoda, wolksvagen... Har ni något favoritmärke? 

Efter att vi provkört så kom Elin hem tills oss på besök, supermysigt att ses :) 
När Elin åkt hem kom Edwins farmor och hälsade på. Edwin fick en bitring som jag tror han kommer älska så snart han förstår hur den fungerar :) han är redan intresserad av att ha händer i munnen :) 

Nu är helgen snart slut och vi avslutar med att bara mysa i soffan.