Måndag

Nu är det måndag igen och tillbaka till vardagen. Imorse fick vi gå till affären och handla kaffe då allt var slut. Och det vet väl alla (som är föräldralediga i alla fall) att man inte klara en hel dag utan kaffe! haha 
 
Edwin för ett par dagar sen i hans flygande position :) Han lyfter på både ben och överkropp och det ser ut som att han vill flyga iväg :) 

Annars har han börjat prata massor! Han säger dadada men vi över på mamma (och lite pappa också=) 
 
Vi pussas massor! Han tycker om att pussas och även ta på våra ansikten. Han har börjat vända sig om i vagnen en hel del (så snart byter vi till sittdelen) och han skjuter sig framåt på golvet. Han sitter inte än men verkar heller inte vara så intresserad av det. 

Helgen

Lillskrutten har ju börjat vakna på nätterna... Blääää!!! Jag hoppas det går över snart så att vi kan återgå till att sova hela nätterna. Tur att det är helg ibland, då tar Pontus skrutten varje morgon så att jag kan "sova ut". 


I fredags var vi iväg på babysim. Sååå kul! Edwin slog med armarna i vattnet och skvätte och tyckte det var superkul. Men han däckade såklart direkt efteråt :) 

Vi passade på att äta lunch på Hagabadet (där vi även har babysimmet). Det känns som det kanske var sista sommardagen för året. 


Igår åkte jag med Matilda till stallet och fick rida. Det blev en liten lektion och då känns det alltid lite mer i musklerna efteråt. Hej träningsvärk! Men alltid lika kul att få komma upp på hästryggen. Igårkväll hade jag en unna-mig-kväll, men jag ångrar mig redan. Jag får ont i huvudet och går upp ett kilo bara av att titta på godispåsen. Men det är gott i några minuter! 


Onsdag

Liten väska till Edwin införskaffad. Just nu fungerar den som liten skötväska (det får precis plats blöjor, underlägg, ombyte och leksak). När han blir äldre kan han packa sina favvoleksaker här i när vi tex ska bort :) 

Så svårt att få färgen rätt på bild. Det var tur att jag köpte den på stan och inte över nätet. Den är mer grön i verkligen! (Pretty petrol, Elodie Details) 


Den fina stickade tröjan har han fått av Pontus mormor. Det är nästan så att jag också vill ha en likadan, så mysig till hösten nu! 

Igår promenerade vi till BVC. Det tar ca 30 min att gå dit och han brukar somna efter ca 10 min. Igår somnade han dock när vi var utanför entrén och skulle gå in. Typiskt :) 

2 små tänder har kommit upp i underkäken. Jag trodde ju att han varit grinig på nätterna pga det, men någonstans har jag också känt att han varit hungrig. Senaste dagarna har jag därför ökat maten till honom, så nu får han gröt 2 ggr/dag och mer amning än tidigare. Och det har gett resultat! Inatt sov vi en hel natt igen (22-05.30) och ingen är gladare än jag.