Ny vecka med nya kunskaper

Ny vecka med min baby och nu växer han verkligen! Han är mycket mer med och mycket mer vaken. Man hinner inte alls med lika mycket om dagarna som tidigare. Samtidigt som det blir mycket roligare :) Han börjar tycka det är roligt att läsa böcker och sjunga sånger och han "pratar" nästan hela tiden. 
 
Jag har börjat tänka mer på det där med sövning. Just nu funkar det bra då han somnar i vagnen om dagarna (alternativt mitt knä i soffan) och på kvällarna ammas han till sömns och blir sen lagd i hans säng där han sover hela natten (22.00-07-00 ca). Men hur blir det när jag slutar amma? Är det då han börjar med välling? Jag känner helt enkelt att jag måste läsa på lite mer om det där med sömn. Han är ju "bara" 3,5 månad men det är väl nu som de kan vara mottagliga för mer rutiner har jag förstått. 

Om någon har tips att komma med så är det bara att kommentera :) 
 

Midsommar 2016

Förra året var jag gravid och vi försökte komma på bra ursäkter till varför jag körde bil på midsommar :) haha 
 
I år är han däremot utanför magen och vi firade hos svärmor med familj. God mat (jag älskar sill!) och trevligt sällskap. Edwin verkade ha trevligt han också :) Och det var väl första året på länge där vi hade varmt och kunde sitta ute hela kvällen!? Väldigt skönt! 

Jag har uppenbarligen massor kilon kvar att gå ner men bjuder på några bilder ändå! 

 

Ett besök i stallet

I torsdags kom Isolde och hämtade mig och Edwin så att vi kunde följa med ut till stallet (lite svårt att ta sig dit utan bil). Det var såååå mysigt att sitta ute bredvid hästarna och bara andas friskt lant-luft. Det är konstigt hur man helt plötsligt har glömt alla "bekymmer" man har och att man bara kan sitta och njuta. Nu ser jag ännu mer fram emot att bilen ska levereras så att vi kan ta oss iväg oftare. 

Edwin sov mest hela tiden men då fick jag möjlighet att bara njuta av lugnet :) 

När bilen kommer åker jag nog ut själv dock så att jag kan koncentrera mig mer på hästen. Självklart kan Pontus följa med också och vara med Edwin, men det blir nog inget smidigt för mig att åka själv med honom... 

TACK igen Isolde för att vi fick åka med dig <3 

 
Vi körde bara med babyskyddet. Här ser ni hur det ser ut när man har det på vagnen. Måste säga att jag än så länge är väldigt nöjd med vagnen. Det är en Brio Smile vi har och man byter enkelt mellan liggdel, sittdel och babyskydd. Chassit är också väldigt enkelt att fälla ihop och bära. (ett måste när vi bor två våningar upp utan hiss).