Fiskbensfläta och katalog-fönster-shopping

Tidsinställt inlägg

Igår hade jag fiskbensfläta! Borde ha det oftare då jag tycker det är riktigt fint.

Fick hem kataloger från HM och Kappahl - är det bara jag som tycker att de var väldigt lika varandra? 

De kan ju dock glömma att jag handlar något nu... Pga att jag betalt en del ridlektioner nu (plus att det kom såna här "var tredje månad"-räkningar) så har jag lika mycket pengar kvar på kontot som jag normalt spenderar på en/två veckor... Hej kommande roliga månad!

Tur att jag redan köpt julklappar till kommande julklappsspel. Vi ska på julfest med jobbet också men det är bara att rota från något ur garderoben ;) Men älskade vänner - försök inte dra med mig på saker som kostar pengar, jag får så dåligt samvete när jag måste säga nej ;( 

 
 
 

Provence

Idag var det dags för stallet igen och denna gång red jag Provence. Jag kände att vi kom bra överens och det blev en välbehövlig mysstund i stallet både innan och efter vi red :) 

Idag tränade vi balans så vi red en del utan stigbyglar. Välbehövliga övningar som både var roliga och svåra! 

Håll tummarna nu snälla att jag kan fortsätta rida. För att göra en längre historia lite kortare så har jag missupfattat mina arbetstider fördelat på arbetsdagarna vilket gör att jag egentligen har svårt att rida på måndag, tisdag och onsdag, då det finns grupper på min nivå. Det ligger en förfrågan hos min ridlärare och ridskolan om jag kan byta grupp och om det finns platser ledigt i andra grupper. Jag hoppas verkligen att det kan lösa sig på något sätt för jag skulle bli så ledsen om jag inte kunde fortsätta :( 

 
 

The Hunger Games - Catching Fire

Nu har vi varit och sett Catching Fire jag, Pontus och Victoria. Jag ger den absolut ett bra betyg! Nu längtar jag bara tills nästa filmerna kommer ut :) 

Jennifer Lawrence är ju sååå snygg!