sparande och inkassering...

Igår öppnade jag upp 2 stycken sparanden i min bank. Ett långsiktigt och ett kortsiktigt. När vi sitter där och gör en kalkyl så visar det sig att jag kan spara 1800 kr i månaden! Så mycket har jag inte kvar varje månad tänkte jag... så jag frågade hur de räknat ut det... De gick tydligen efter konsumentverkets riktlinjer för vad jag skulle spendera, så vi kollade igenom dom... matkontot stämde nog ganska bra överens, jag fick lägga till festkonto osv... sen sa hon att konsumentverkets riktlinjer sa att jag skulle spendera 550 kr i månaden på kläder. Hej tänkte jag, där är resten av mina pengar.. (och lite taxiresor osv). Vi kom iaf fram till en okej summa (enligt mig) och banktanten var stolt att jag överhuvudtaget öppnade ett konto :)

Idag pratade jag med försäkringsbolaget angående min mobil som jag nu skickat in alla papper för. Vi bråkade lite om min självrisk, då de sagt en sak till mig, men sedan ändrat sig när de såg att jag hade något annat... hmm... men jag körde "stackars-mig-som-inte-vet-något-om-försäkringar-litar-ju-på-er" så det verkade gå bra till slut. Så inom 3-5 bankdagar kan jag se pengarna på mitt konto. skönt!

Hittade en gammal bild på mig med vänner, tycker den är så himla härlig och vi ser ut att ha så himla kul :) Ser ni vad kort hår jag har??? Det är jag längst till vänster.. tror det är år 2008 eller 2009...Får se om det blir någon träning idag.. jag har extrem träningsvärk efter passet igår... men kanske lika bra att gå på bandet en stund?? (om jag nu tar mig nerför trappan som jag har upp till mitt kontor)...

tisdagsträningen...

Jag vet att jag skriva skittråkiga inlägg nu... men utan kamera är det fan inge kul!

och det är för det mesta jobb som gäller på vardagarna... Men idag har jag hunnit få in ett träningspass :)

Jag gick på ett pass, för första gången på några dagar... SJUKT! Sjukt jobbigt!!! Gick på funktionell träning, och visst att jag gav mycket, men jag sitter fortfarande, efter 2 timmar, och skakar i hela kroppen, och har redan träningsvärk... undrar hur jag kommer må imorgon och i övermorgon! Känns som jag tränat för en hel vecka...

Jag har ju iaf gjort av med minst 5 liter svett... minst....

Nu är det jobb några timmar till, sen får vi se vad em bjuder på. Funderar på att gå en sväng på stan, men jag vet inte om mina ben kommer gå med på det...

ajja, back to buisness!

träning måndag.

Jag mådde lite bättre och blev lite piggare efter träningen idag. Körde 25 minuter på crosstrainern (bra ide med tv-apparater, att man blir puschad att stå kvar några måniuter till för att man vill kolla klart på ett program=). Sen körde jag lite armar och mage som styrka.

Var ändå liiiite trött när jag kom hem, så la mig för att läsa en sväng och somnade såklart efter bara några minuter. Känner mig fortfarande lite trött, så tror inte det blir några problem att somna om sisådär 1 timme.

Imorgon fm har jag ett företagsmöte och efter det lite småsaker som ska bli gjort. Ska bland annat göra färdigt min årsplan som jag ska visa upp för chefen på torsdag, riktigt kul! Så jag söker massa på internet efter olika sätt att marknadsföra och sälja in osv osv... Kul att man får komma med egna förslag och bestämma lite själv =) (efter godkännande förstås =)


Några saker jag är trött på för tillfället:
- företag som inte kan hålla koll på saker och ting! Det stör mig, och som en konflikträdd person är det inte den ultimata situationen för mig.
- Att jag är konflikträdd och inte vågar konfrontera personer eller ta tag i saker som jag borde!

Gahhhh... nu gör vi något roligare...