Veckan som gått

Mysig vecka, och än är den inte slut! Här blir bara kort dokumentation 


Hela veckan: plugg plugg. 

Idag klippning och inhandling av gottis då Åsa är här <3 så nu ska jag duka fram ett glas vin o vara social :) 

Har skrivit mer under bilderna... 

Köpte söt val-body till Edwin.Hade 50kr check på kappahl så gav bara 50kr för den :)
Varit hos Jennie o Clara o lekt <3
Varit på dubbeldejt med älskling Och Isolde o Adam
Promenader med sötis. Idag var det dimmigt!
Vi övar på att somna utan bröstet. Går bra än så länge. Peppar peppar
Köpt tält till Edwin.
Börjat titta på SKAM. fastnat för det också.

Linköping

Jag lovade ju att visa lite mer bilder från Linköping, så här kommer en. 
 
Det var ingenting jag hade planerat, att besöka mammas grav. Graven har aldrig varit något som varit viktigt för mig, i den mån att jag har BEHÖVT graven av olika anledningar. Självklart har graven betydelse och jag vet inte hur många timmar jag stått där och gått igenom alla olika känslor en människa kan gå igenom. Men eftersom jag inte bott i Linköping på många år har jag såklart hittat andra sätt att minnas och sörja. 
 
Hur som helst. Jag hade inte planerat att åka förbi, men när jag var påväg till en vän´s nya bostad, så visade gps:en vägen förbi kyrkogården så det var verkligen ett "oj svängde vi upp här-moment". Edwin behövde sova och jag hade inte mage att bara köra förbi, så vi stannade och jag tog en promenad så att Edwin fick sova i vagnen. 
 
Det var kallt som tusan men fint. Det är hemskt att jag ens har en grav att gå till, men det behöver jag inte gå in närmare på nu. 
 
Vid det här besöket tänkte jag mest på hur ledsen jag var/är över att jag inte får visa upp det finaste i hela världen för henne. Det går ingen nöd på Edwin för han har en superfin extra-mormor och massvis med människor som älskar honom, men jag hade velat visa upp honom för mamma. Kanske grundar det sig i att man som barn vill göra sina föräldra stolta? och Edwin är verkligen det finaste jag gjort - så jag hade velat att mamma fick se det. 
 
 

Förskola och sol

Nu har jag och Edwin hälsat på en förskola som är aktuell inför augusti. Stor, nybyggd och kändes bra så det kan vara något. Vi ska till en till om någon vecka. 


Solen lyser i Göteborg idag! Så härligt. Jag njuter verkligen, speciellt efter natten. Vi har slutat nattamma nu. Så mellan 23-05 har jag bestämt får han ingen tutte. Då ska han sova. Jag hoppas han kommer hålla med mig i det långa loppet. 

Lite trött mamma
Sovande Edwin
Soooool :)
Rotat fram varma skor och mina gamla militärbrallor. Känner mig som 25 igen 😝🙈