lördag

... och jag har försovit mig!
Ska springa iväg till kontoret nu och se om det är någon där..
är i stockholm :) (har kommit på att detta får bli en blogg om vilken stad jag befinner mig i hela tiden=) men i nästa vecka kommer jag vara i göteborg! kommer jobba där och sedan träffa massa underbara människor.
till frågan vad jag jobbar med osv.. Jag jobbar på ett sälj och marknadsföringsbolag:) jag började som säljare och har nu utbildat och utvecklat mig till sälj-coach samt teamleader och i och med denna roll så kommer jag vara platsansvarig för vårat nyöppnade kontor i Jönköping. Vi håller just nu på att rekrytera säljare dit så det är riktigt kul :) Då jag pratar om att jag ska befordras så är det till att köra ett eget kontor. Jag gör det just nu, men har lite kvar tills bolaget är redo till 100%. (tänk franchising)
Vill alla mina 15 läsare läsa mer om mitt jobb? ;)
Jag kan ju iallafall säga att jag älskar det jag gör! Jag älskar människorna jag jobbar med (världens bästa) och jag älskar den friheten jag har och samtidigt ansvaret som kommer med den.
Ne nu ska jag ta o dra mig. Vi ses i vimlet, och jag lovar att skriva snart igen (och lägga upp lite bilder)
Kram!

Love the way you lie

jag får inte glömma musiken. den betyder så mycket!
åter igen i stockholm, efter en vecka i jönköping. ni finner mig där måndag till fredag. övriga dagar är jag på andra ställen... stockholm, göteborg, linköping. Ge mig förslag! :)

dagen har bestått av inspiration... mode till 100%! jag drömmer fortfarande om den stora plånboken som kan göra att jag kan gå o shoppa utan att titta på prislappen :)

något jag ska införskaffa snart är iaf en dator!!! den som jag har nu går på sin sista runda.. det är typ INGET som funkar på den.


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting star!

halleluja

vad ska vi säga om ett inlägg om dagen? vi kan försöka i alla fall.
haft en superhelg och ska fortsätta söndagen med att bara ta det lugnt.
imorgon åker jag till jönköping och det ska bli najs! dock kommer jag sakna sthlm men jag kommer ju tillbaka hit på helgen....


påminn mig om att köpa en ny dator.. det behövs! jag vill ha en mac.. tips på bra? inte alltför dyr... min gamla funkar inte alls längre.. och det känns som jag behöver en dator faktiskt...

ska försöka ladda upp lite bilder snart också.. jag tycker ju de är kul att blogga.. skriva av sig lite...

puss o kram på er.