After work

Efter jobbet idag mötte jag upp Vickan för en after work. Niklas var på besök från Barcelona och sen dök Johanna och hennes kille upp och även Pontus och några kompisar (som fick sitta vid ett annat bord då det inte fanns plats hos oss :) haha :) 

Det var iaf länge sen man gjorde AW, men det borde absolut ske oftare! 

På väg till Aw:n var det ett par skor som fullkomligt skrek mitt namn, så de fick följa med hem. Hämtade även ett paket med skor jag beställt, så nu har jag 2 par skor att visa upp framöver :) 

Nu ska vi sova här hemma så att vi orkar med morgondagen. Jag ser så fram emot ridningen :) Bilden har ingenting med texten att göra ;)

Det blev ju vilodag igår från träningen, så körde lite extra idag (hade dessutom energi till det =) 
 
1000 meter rodd som uppvärmning + lite squats med stången (20 kg) 
 
4x6 pushpress 18 kg
4x6 frontsquat  25 kg 
 
10 minuter där jag växlade mellan 200 meter rodd och olika magövningar. 
 
Träningspasset avslutades med 3 km på löpbandet (intervaller) 
 
Tack Danilo för sällskapet ;) 
 
Imorgon är det äntligen ridning men först lite mer jobb! Hittade en bild från när jag var brunett! Det ska jag inte bli igen, men det skulle vara roligt att göra någonting snart.... 
 
 

Underbar torsdag <3

Först jobb och ett lyckat möte idag. Sen träffade jag Elin en snabbis vilket var jättemysigt :) det var länge sen men nu ses vi på lördag igen på Jacobs födelsedagsfest. 

När jag kom hem bjöd Pontus med mig på middag. Vi gick till en av våra nya favoritrestauranger Bistro Italiano. Deras hjort med risotto är underbar <3