Islandshäst <3

Vilken dag! 
Den började med att jag skulle åka och provrida en islandshäst som söker medryttare. Jättesöt liten kille med väldigt trevlig ägare :) 

Jag har ju inte ridit sen avramlingen, men det kändes jättebra och det var skönt att vara tillbaka på hästryggen igen. Jag har ju haft tid att fundera några veckor och kom då fram till att jag verkligen vill rida islandshästar. Därav att jag kollat lite efter den möjligheten :) 

Lilla killen idag var i alla fall en piggare variant, men lyssnade samtidigt bra på hjälperna och jag tror att vi kan ha riktigt roligt tillsammans bara vi lär känna varandra :) Ser fram emot att få till ett bra samarbete :) 


Pontus är som vanligt världens snällaste och följde med (kan väl tillägga att han nog också ville köra sin nya bil han fått via jobbet =). Han blev lite förtjust i miniatyrhästen som stod i samma stall. Riktigt liten häst med de minsta hovarna jag sett tror jag! :) 

Vi har väldigt fint väder idag också, strålande sol och varmt i luften. 


Efter ridningen var vi till Pontus morfar som fyller år. Trevligt att träffa alla där och äta och dricka gott :) Satt i solen en stund även där, så mycket frisk luft har det blivit idag. 

Kram! 

Instagrambilder...

Det händer så mycket just nu, samtidigt som jag bara längtar efter lite sol och värme... 

Kör lite bildvisning från instagram i brist på annat.... 

Michael Kors-klockan nedan bara måste jag ha... Det är visserligen 2000 kr som jag inte lagt in i kommande budget, men på något sätt ska jag försöka få ihop det. Smytitt på min nya tatuering. Jag gör om/lägger till på min rygg. Det blir färgglatt och i temat blommor och bin ;) haha... Längtar tills slutresultatet är klart i augusti. Nya skorna funkar superbra! De är från Asics och jag kan bara stämma in med att det är skillnad på skor och skor. 


Ikväll ska jag och Pontus äta middag på en av våra faritrestauraner, Bistro Italia. Det blir såklart risotton och ett glas rött ;) 

Imorgon förmiddag ska jag åka och hälsa på en islandshäst. Ska bli riktigt roligt att se om ett eventuellt samarbete kan bli av :) 

Efter hästen imorgon ska vi till Pontus morfar som fyller år och efter det blir det hem och tvätta. På söndag kanske det blir en påhälsning på en annan häst... 

Full rulle helt enkelt! Nu ska ja spendera ena halvan av lunchen med att träna lite. Det blir 3 km på löpbandet + lite styrka. 

Kräm! 

Helgens instagram

Vilka underbara dagar jag haft :) 

I torsdags tog jag flyget upp till Norrland för att överraska pappa som fyllde 50 år! Han är dock inte den lättaste att överraska... Han hade analyserat varenda ord och gissat att jag skulle komma ;) Men det blev såklart jättetrevligt ändå. 

Det var jättemysigt att träffa familjen och mina småbröder (2 av 3) och Norrland levererade strålande sol nästan hela lördagen och massor med fika hela helgen :) 

Hittade även lite nostalgi-saker i en kartong :) hahaha... 

Denna vecka blir det jobb som vanligt, men även lite roliga privata saker. Bland annat bjuder Pontus mig på middag på fredag och imorgon (!) sätter jag mig i tatueringsstolen några timmar ;)