Ullared Gekås bebis-shopping

Jag har faktiskt fått med mig Pontus till Ullared för lite bebis-shopping :) 
Tänkte visa lite av vad vi köpte och ungefär vad det kostade, då jag själv försökte googla lite och hitta priser innan besöket... Så man vet vad som är värt att köpa. 

Skriver inte ut alla priser... Är det något jag inte skrivit så fråga :) 

Skötbädd 100 kr 
Täcke 100 kr (eko) 
Påslakan 60-100 kr styck (eko) 
Filtar 80-100 kr 

Body 30-40 kr 
Dreggelsak och strumpor 15-20 kr 
Tröjor 30-50 kr 
Skjortor 50 kr 
Mjukisbyxor 30-50 kr 
Jeansbyxa 70 kr 

Babysitter 230 kr 
Snuttesaker 20-80 kr 

Blöjhink 130 kr 
Bebisbok 100 kr 
Badlakan 2-pack 120 kr 
Musikmobil till sängen 240 kr 


Poncho 160 kr 
Amningsbh 80 kr/styck 
Koppar 15 kr styck 
Kan verkligen rekommendera att åka dit i mellandagarna! Det var inte kö någonstans och ingen trängsel i gångarna, jätteskönt! 

Nu ska jag och min hickande bebis i magen ta och vila i soffan framför Harry Potter :) 

MVC-besök

Jag tror jag glömde skriva att vi varit på MVC för ett besök? Det var ett rutinbesök så en liten koll på att bebis mår bra, vilket han gjorde! (vad vi kan veta om) 
 
Det som jag ville skriva, som var värt att anmärka, var att när jag låg på rygg så tyckte hon att hans puls var rätt hög. Så fick lägga mig på sidan och direkt så sjönk den. Ett tydligt bevis på att även bebis blir påverkad när jag blir det! Jag blir yr om jag ligger på rygg eller sitter konstigt. Jag måste byta ställning efter en liten stund och bäst är att ligga på vänster sida! Det har jag även läst ska vara den ultimata ställningen rent fysiologiskt :) Lite roligt att det stämmer så bra. 
 
Men det blev en liten påminnelse om att jag inte bara tar hand om mig själv längre, utan jag har en liten som faktiskt reagerar på allt jag gör! Spännande och lite läskigt såklart. 
 
Annars följer han sin kurva bra och mina värden ser bra ut så än så länge har jag inga mer rekommendationer än vila, vila, vila! (lite småskavanker som halsbränna o så har jag ju, men inget som inte går att kontrollera än så länge) 
 
Kram! 

Skötbord före och efter

Både ett skötbord och förvaring var på inköpslistan till bebis. Så blev så glad när jag hittade denna på blocket. Förvaring och skötbord i ett :) 

Jag är ju dock inget fan av furu, så behövde såklart måla om. Blev väldigt nöjd med resultatet. 
Nu ska vi bara möblera om lite här hemma, så att skötbordet hamnar så nära badrummet som möjligt :) Men tror vi gör det efter nyår.