HM Home

Lite kär i dessa nyheter från HM Home. Kanske får ta och lägga en beställning ;)

 

När livet kommer i vägen?

Jag ligger i sängen och väntar på att min älskade sambo ska komma och lägga sig, så att vi kan se ett till avsnitt av Suits. Började igår med första avsnittet :) 

Passar i alla fall på att skriva av mig lite. Jag har ju så mycket fritid nu när jag varken har skola eller massa andra projekt att syssla med ;) 

Vet egentligen inte vad jag VILL skriva om... Men senaste tiden har jag tänkt en del på energi. Speciellt energi som ges och tas av andra människor. Jag har tänkt på vad JAG ger och får, och vilka människor som tar, ger eller människor som jag byter energi med. 

Jag har nog blivit bättre på att värdesätta de människor som ger mig energi. Dock är jag nog dålig på att säga det till dem tillräckligt mycket. Förhoppningsvis vet de om det, i väntan på att jag lär mig att visa det. Sen är jag i en process där jag lär mig att ägna mindre tid åt de människor som tar energi - men inte ger någon tillbaka. Jag är i en process på det sätt att jag fortfarande ägnar mycket energi åt dessa människor, genom att tänka på det och analysera osv... Jag har helt lyckats när jag slutat ge de människor energi - som inte ger mig något tillbaka. 

Det kan verka djupt, och det är det till viss del. Men don´t worry ;) Var sak har sin tid <3 

Har förresten en snusdosa i väskan nu för tiden. Jag ska PROVA, och se om jag kan bli av med mitt sockerberoende genom att ersätta det med snus. Jag VET - varför ersätta ett dåligt beroende av ett annat? Men nu får det vara så. Jag snusar hellre litegrann - i ett försök att bli av med sockerberoendet - och gå ner mina j*vla 5-6 extrakilon. 

Så... nu är sambon här ;) Tack bloggen för att jag fick skriva av mig lite ;) Vi hörs snart igen ;) 
 

Bingolotto

Igår var Emelie, Christian och lille Elias här på middag <3 Jättemysigt att ses <3 

Idag vaknade vi tidigt jag och Pontus, så efter att ha plockat lite hemma och ätit frukost gick vi ut på en kort promenad. Tyvärr glömmer man bort att man bor så bra till med skogen runt hörnet och restaturanger och affärer runt det andra hörnet ;) 

Vi gick ner för Linnégatan, handlade gelato (jättegott!) och avslutade vår runda med att köpa bingolotter till ikväll :) Roligaste var kanske att jag fick visa legg när jag skulle handla ;) haha 

Håll tummarna nu att vi vinner något!