Heeeeelg ❤❤❤❤

Den här veckan började jag jobba! Roligt att vara tillbaka och sååå roligt att komma hem till en superglad Edwin på eftermiddagarna :) 


Nu njuter jag av ett glas vin då jag skickat in den sista inlämningen i första delen av filosofin. Nu är det bara 50% kvar 👏🏻😃 

Sen börjar det riktiga livspusslet när vi båda jobbar 100% igen. Hur hinner man med? Jag funderar på att boka städ. 800kr per gång kostar det och jag tänker mig bara en gång i månaden. Värt det? Vi ska fundera lite till. Vi spar ju till en massa saker så alla kronor behövs ju egentligen... 

Nu ska jag ha en supertrevlig helg och hoppas ni har detsamma! 

Kram ❤

Finaste ligger o sover
Min lilla älskling
Vårväder i Göteborg idag
Promenad i trädgårdsföreningen innan jobb

Vardagen

Dagarna springer iväg. 

Vi leker, tar det lugnt, städar, lagar mat, handlar, sover, läser bok, sjunger, bygger torn, dammsugar, tvättar, leker med nallarna, går, springer, leker i sandlådan, åker till vänner o leker/fikar, går till biblioteket, åker till farmor, bakar, åker bobbybil, badar OSV 

Dagarna som 100% mammaledig börjar lida mot sitt slut. På måndag börjar jag jobba 50%. Spännande! Nervöst. Roligt! 

Ljuset börjar komma och det är underbart. Jag ser så fram emot vår och sommar nu med både vänner och familj. Halva filosofikursen är gjord och efter det kan jag fokusera lite mer på mitt projekt www.självmordetsbarn.se. Samarbetspartners, marknadsföring, skriva skriva skriva. Jag vill verkligen ge ut boken och jag tror det kommer bli så bra! 

EDWIN 1 ÅR <3

Idag blir vår lilla pojk hela 1 år gammal! I ett helt år har han förgyllt våra liv och jag blir bara mer stolt för honom för varje dag. Han är verkligen en snäll liten människa och älskar att kramas. Han visar vad han vill tydligt och har börjat kommunicera på hans egna språk. 
 
Det är så roligt att se honom utvecklas för varje dag och jag är verkligen tacksam att jag har kunnat vara hemma med honom ett helt år. Jag ser också fram emot alla kommande år med resor och upplevelser och all utveckling! 
 
Du är så himla go älsklings-Edwin och jag är så tacksam att just du kom till oss. Du är mitt allt och jag älskar dig till månen och tillbaka. Jag ser fram emot att gå vid din sida resten av mitt liv och jag lovar att alltid stötta dig i allt du tar dig för och önskar. 
 
Skeptikern när det gäller ny mat :) Han verkade inte överförtjust i tårta!