Sådärja

Jag hade tänkt skriva något deppigt om hur jag fastnade framför filmen Mamma Mia såhär under Mors Dag när verkligheten kom ifatt mig att min mamma valde att inte vara med på mitt bröllop (om jag gifter mig). Men jag orkar inte lägga tid på det, utan tankarna vandrade snabbt till mitt födelsedagsfirande jag ska ha på lördag, tillsammans med min familj här i Göteborg - mina vänner och min älskade <3 

Med familjen i Norrland och brorsan i Linköping får jag fira senare i sommar :) 

Det vankas som sagt många roliga saker framför mig - företagsfest, midsommar, öl-lympiad, en vecka i Spanien, 7 (!) veckors ledigt och sen ny arbetsplats. 

Jag har uppenbarligen inte tid till att deppa. Fan att tankarna kryper ifatt mig och får mig ur form. När ska de försvinna? Jag får nog skriva lite mer på den där boken... Under semestern får det bli! 


Söt häst

Igår gick det bättre i stallet :) inte så dåligt väder och en arbetsglad häst.  

Det blev arbete från marken. Lite longering, tricks och ledarskapsövningar. Behövs alltid! 

Idag ska jag försöka få till ett ridpass och imorgon ska Pontus med och fotografera lite. 

Jag ska snart skriva o berätta om mitt nya jobb också! Det har bara inte hunnits med än... 

Verkligen min dag!

Oh vilken underbar dag jag har haft ;) 

Jag har äran att passa Offe nu när Matilda är borta. Jag skulle ha ridit idag men var såååå trött när jag slutade jobbet. Så sa till Pontus att jag bara åker och ger honom lite mat. 

Sen kommer jag till stallet och det är uppehåll i vädret och jag blev jätte ridsugen, så slänger på sadel och går iväg till ridbanan. Värmer upp och hinner trava ett par varv innan regnet kommer lite smått. Jaja. Lite regn har jag ridit i förr. Men sen kommer första blixten och sen ett muller. Jahopp mer regn. Jaja vi går väl tillbaka till stallet. Mer muller och regn och jag är bara glad att Offe inte springer från mig. 

In med honom i boxen och av med sadel och träns. Han står och vill bara ut till kompisarna i hagen, så jag släpper ut honom. 

Var det sjuk kö på väg hem? Ja. 

Jaja. Så kan det ju vara ibland. Offe blev nöjd så fort han kom ut till kompisarna i hagen i alla fall. 

Jag håller tummarna att det är fint väder på torsdag och resten av veckan! 

Bra med vädret: min bil får en gratistvätt. 
Dåligt med vädret: de fina blommorna fastnar på bilen.