Trött tjej

Full rulle idag! Jobb 08.00-20.00 och sen direkt till chefen som hade 50-årskalas :) 

Jag fick dock en dos av Emelie när hon kom till nordstan och sa hej, och under min rast fyndade jag en wonderbra bh för 100kr! (Ordinarie 400kr!) jag hade en likadan tidigare som jag gav bort till ett svensexa-gäng på en utekväll. Haha. Vilka minnen :) 

"Ånga bara sånt du inte gjort" ;) A trip down memory lane

Bilden nedan är tydligen den enda bilden på mig bredvid en bil ;) Men det kanske kan ge en ledtråd åt vad vi har gjort idag. Återkommer angående det när allt är klart! 

Som alltid när det gäller större "beslut" så blir jag vääääldigt nojjig. Jag tycker nog det är lite läskigt med förändringar och jag vill undersöka varje liten sak innan jag bestämmer mig - så att inget blir fel. 

Vid dessa tillfällen så är min älskade sambo perfekt! Han avbryter mina tankar och får mig att tänka "vad är det värsta som kan hända". Medans jag tänker ut världens scenario på saker som kan hända så ser han på det mer realistiskt, samtidigt som han menar att "Ja, det och det KAN hända. Händer det så tar vi tag i det då, inga problem". Det är tur att jag har honom <3 
 
 
 

Kan det bli vackrare?

Vilken förmiddag vi hade i stallet! Jag vet inte om bilderna gör vädret rättvisa, det var så vackert! 

Jag fick öva på balansen lite genom barbacka-ridning.. Jag behöver verkligen öva mer på det. Åkte av efter typ 4 meter, haha. Till mitt försvar blev Offe rädd för något och hoppade till lite och jag hade inte riktigt hunnit sätta mig tillrätta... haha.. Övning ger färdighet! 

Tack Matilda för en super-trevlig tur :)