Nytt telefonnummer

Eller nytt och nytt.... Jag har bestämt mig för att använda min jobbtelefon även privat. 
 
Det är ca 4500 kr per år som jag lägger på privat abbonemang (ink kostnad för telefon). Det är faktiskt en weekend som jag sparar om jag istället använder jobbtelefonen :) 
 
Tidigare har jag tyckt att det är lite jobbigt att inte kunna separera det, men den smällen tar jag nu. 
 
Så ni som inte fått ett sms från mig - jag använder inte längre mitt gamla privata telefonnummer! Hör av dig för att få mitt nya! :) 
 

Annars är läget likadant som igår. Är jag still så är det okej med axeln. Rör jag på mig så blir jag trött efter ett tag (pga smärtan) 
 
Nu: Vila i soffan! 

Less

Nu är jag less på det här. Jag är less på axeln som hindrar mig, och jag är less på att vara hemma. Imorgon går jag nog till jobbet, om så bara för några timmar, så att jag kommer ut ur lägenheten. 

Jag har också hunnit inse att jag inte kommer kunna köra styrketräning på ett tag heller :( Det finns såklart maskiner jag kan använda för benen och jag får väl se det här som en möjlighet att få en kick-ass-rumpa till sommaren ;) 
 
Sen ska jag visserligen boka en sjukgymnast och kanske att det kan få processen att gå lite snabbare. 
 
Jag har för övrigt inte ätit något socker på 1,5 vecka nu, tills idag när Pontus kom hem med chips. Jag var tvungen att ta en liten skål :) Dåligt jag vet, men det var oundvikligt. 

Annars idag har jag sett på tv och film.. Tyvärr inget bra. Det bästa jag såg idag var nog Ceasar Millan (hundviskaren). Det hade varit mysigt med en liten hundkompis hemma nu :) 
 
Pontus och jag såg The Wolf of Wall Street i eftermiddags när han kom hem... Den var inte heller så bra tyckte någon av oss. Visst var den rolig ibland, men den var lite väl lång och lite väl MYCKET tyckte jag. Jag hade nog tänkt att den skulle vara bättre än vad den var... 

Nu blir det mer tv. Hörs! :) 

Torka aldrig tårar utan handskar

Jag vet inte om jag skrivit om denna serie. Om inte så är det dags nu! Kan vara något av det bästa jag sett!

Jag tycker denna ska bli obligatorisk att se i skolorna och har du inte sett den så se den BUMS! 

Anledningen till att jag skriver om den nu är för att jag tänkte haffa serien på bokrean som börjar imorgon. Jag kanske inte köper de just imorgon men så fort jag kan gå på stan så :) 

Annars är läget idag helt okej. Jag kommer inte vara hemma hela veckan som läkaren föreslog, utan jag går nog till jobbet imorgon eller onsdag.