sjukt sjukt sjukt

Jag vet inte ens vart jag ska börja... förlåt för dålig uppdatering!

Fredagskvällen blev minst sagt inte alls som jag förväntat mig! haha... Jag och frugan gick ut på krogen, kan ju börja historian där...

Jag kom på nu att jag inte orkar skriva allt... men det som händer var iaf:
- jag hjälper en kille att leta efter hans mobil som han tappat. Samtidigt säger jag att USCH, jag skulle aldrig klara av att tappa min mobil. Vi hittar hans mobil (den hade blivit inlämnad i baren) och så var det inget mer med det.
- efter ca 10 minuter ska jag ta fram min mobil, och DÅ ÄR DEN BORTA!!! Helt sjukt. (killen hade inte mobilen, det kollade jag först=) haha... baren hade inte fått in den heller och jag har inte fått svar från dem idag om de har fått in den eller inte...

Det är ju verkligen tur att jag har jobbtelefonen, men jag saknar min iphone. jag vet inte om jag kan leva utan den... skämt åsido.. men man känner sig verkligen handikappad!

Jag har självklart spärrat abonemanget och polisanmält händelsen... Forhoppningsvis får jag ut en ny telefon på hemförsäkringen, men det blir ju ändå en självrisk på 1500 kr. känns ganska onödigt...


Annars har helgen varit bra... Jag är hemma och tar det lugnt idag.. imorgon ska jag träna och jobba några timmar. Ska hoppa in i solariet också, eftersom jag ska visa mig i bikini på onsdag.. spännande.... haha :)

Ska fixa batterier till kameran så jag kan visa mina senaste inköp också :)

Och på måndag börjar jag med dieten! :) ska bli skönt som sjutton!

Puss o godnatt....

Bra partymix:


Den snygga röda klänningen:


De snygga svarta skorna:


Lite alkohol:


Och ett stort svalligt hår:


= succee! Ge mig värme NU!

ZUMBAÄntligen kom jag iväg på träning! Det blev ett zumba-pass, för första gången! Mitt betyg är 3,5 av 5.
Bra:
- musiken
- glädjen
- kondition

Mindre bra:
- inte så mkt styrka
- svårt första gången (med stegen)

Så jag ska absolut gå fler gånger då det verkligen va superkul :) vilket musiken hade mycket med det betyget att göra. MEN vill du träna styrka och ha träningsvärk i armar och ben, så är det inte det ultimata passet.

Jag blev i alla fall grymt sugen på utgång! :) Jag vill ut och dansa och släppa loss ordentligt. Och då kommer det ju ganska lägligt med lönen imorgon :) på en fredag :) Så vi får se vad helgen bjuder på. Har en dag kvar att jobba först. Sen ska jag visserligen in och jobba några timmar på söndag... Men jag var ju ledig här för några veckor sen, så behöver jobba igen lite ändå. och då får jag en ursäkt att gå o träna på söndag också :)

Nu: titta på tv, eller gå o läsa o sova? vi får se....