Mvc-besök

Besök hos barnmorskan idag. Allt såg bra ut. Mina värden är bra och bebis följer kurvan. Han har legat lite över tidigare men hade nu dalat lite neråt (men inte så mkt att det var anmärkningsvärt). 

Jag har gått upp nästan 20 kg men snäll barnmorska som jag har sa hon att "Gud det trodde hon inte för det syntes då inte". Haha. Tack tack :) det blir att jobba efter förlossningen så att man kommer tillbaka på normalvikt igen. 

Jag mår ju bra generellt men det är klart att sömnen är påverkad. Sömnen och energin är det jag märker mest. Sen har jag ju halsbrännan också men den hålls i schack av Gaviscon. 

Just det! Bebis ligger med huvudet neråt men han är inte fixerad än. 

Fint väder har vi i Göteborg idag! Klar himmel, krispigt kallt och sol :) 

Vecka 36

Imorse vaknade Göteborg till massvis med snö. Skönt med lite ljus och det har inte varit så kallt , så det har varit rätt skönt ute. 

Tyvärr gick ingen trafik imorse så jag fick stå o vänta i ca 45 min. Som tur är var en kollega i närheten så jag blev upphämtad med bil till slut. Tack snälla :) 


Jag älskar nya mjukisbyxorna jag fyndade häromdagen. Något ska jag ju ha o gosa runt i hemma med bebis sen :) 

Idag gick även de ENDA vanliga byxorna jag kan ha sönder, men jag vill inte köpa nya för så kort tid. Jag får köra på strumpbyxor o klänning eller nått... Det är ju bara 2,5 jobbvecka kvar sen kan jag hoppa i mjukisbyxorna på heltid :) 

Har även köpt en overall till bebis. Något som han kan ha i åkpåsen i vagnen om det är kallt ute. Visst är den söööööt!? Min lilla gosbebis kommer han bli i denna :) 


Vi är med barnvagn!

Nu har vi hämtat vagnen! Vi är sååå nöjda ❤️ tyvärr fick vi fel färg, ska ha grå färg på liggdelen egentligen. Men vi har denna tillsvidare så ska de höra av sig med en ny alternativt någon kompensation för att det blev fel. Tur att det kom en svart och inte någon annan knasig färg :) haha. 

Den är superlätt att fälla ihop och bära så perfekt för oss i lägenhet med trapp utan hiss. Älskar också att vi kan vända sittdelen mot oss, att bebis är högt uppe (nära oss) och att suffletten är stor. Det blåser ju rätt ofta i Göteborg så känns bra att bebis är skyddad där inne :) 

Den är supersmidig att köra också med svängbara framhjul (som såklart går att låsa) och så har den stor shoppingkorg undertill. 

Vi har fortfarande inte bestämt hur vi ska "inreda" vagnen. Svårt att veta hur kallt det är i mitten/slutet på februari. 
Ska man ha fårskinn och täcke? Eller fårskinn och åkpåse? Bara åkpåse eller täcke? Overall? Filtar? Kom gärna med tips :) 

Nu längtar jag efter promenader med min Lill-kille! 💙💙💙