Selfie

För att fira att ordet Selfie har kommit in i ordlistorna så kommer här en radie bilder ;) 

Strax ska vi ringa taxi och åka till Emelie och Christian (och lille Elias såklart) för en nyårsmiddag. Ska bli jättemysigt! Jag ser fram emot god mat och några glas mousserande ;) 

Jag har påbörjat både nyårslöften och en årsresumé över 2013, men det hanns inte färdigt nu, så det får bli i veckan det kommer upp. Jag kan i alla fall avslöja att jag är glad att jag lärt känna mig själv bättre under 2013, och jag ser fram emot att bli ännu mer ärlig mot mig själv nästa år. Lite sant är det att visdom kommer med åldern ;) 

GOTT NYTT ÅR mina älskade nära och kära, vi ses nästa år :) 
 
 
 
 

Tack älskling <3

Nu har jag varit på Nordstan och kortat klockan jag fick av Pontus i julklapp, så nu kan jag äntligen ha den! :) Jag fick också ett armband och örhängen, alltihop från Dyrberg/Kern. 

Tack älskling <3 

 
 

God Jul!

Nu är vi hemma igen efter att ha varit borta några dagar till familj och släkt. Det är skönt att vara hemma, samtidigt som man såklart vill ha mer tid med nära och kära :) 

Det som har varit jobbigt har såklart bara varit själva bilresorna. Ca 30 timmar i bil har såklart "tärt" litegrann men vi är glada ändå och vi har ju spenderat tiden med att lyssna på ljudböcker, så det har gått okej :) (men det tar några år innan vi gör det igen) haha 

Jag har tydligen varit överraskande snäll i år också, TACK snälla allihopa för fina julklappar <3