jobbtime.

Sitter på kontoret nu och har avslutat arbetsdagen för länge sen egentligen.. men ska ändå vara kvar och ordna med lite papper samt ha 2 intervjuer sen också! (eller om 5 minuter!).

Dagen har varit super. solen har skinit fint och jag har fått gratis lunch :) sånt gillar vi! Så när jag är färdig här ska jag faktiskt springa ner till gymmet och ge mig på löpbandet och kanske till och med några maskiner. Tycker det är svårt sånt där då jag faktiskt inte är så bra på det. Be mig sälja något så är jag expert,.. men när det gäller gym och maskiner är jag kass!

Men jag måste.. då jag precis kom på att jag vräkt i mig 53 kakor idag. Kakor är gott.I helgen blir det förresten göteborg :) Ska ner till älskade Karro och umgås med henne samt genomföra ett test på lördagen... skrämmande det där med test.. men det är tydligen inte bara i skolan man har dom...


Nu ska jag avsluta för nu kommer intervjuerna!

Puss o kram

söndagar it is

    

Varit på Ikano en sväng o shoppat lite tillsammans med Sofia. Det blev dessa tre från ovan och första bilden är från min garderob när jag försökte få lite ordning där inne!

Imorrn blir det en halvdag på kontoret då jag ska lära mig hur det funkar med intervjuer! Superkul :) Sedan blir det självklart ut i fält!

Jag har bara bestämt mig för att veckan som kommer kommer bli en supervecka! Jag ska inte äta någon skräpmat, jag ska göra framsteg på jobbet och allt ska bara klaffa perfekt! :)

Nu ska jag hämta min sista tvätt nere i tvättrummet sen blir det sova så jag är pigg imorrn.
Sov gott

en solig dag. . .Det är ingen sol idag... men bilden ovan tog jag med min mobil när jag va ute o jobbade för några veckor sen. Fin va!?
Har laddat över alla mina mobilbilder nu till datorn, tror jag hade ca 200 st!
Sitter på kontoret nu och ringer in och faxar lite kontrakt. Sånt behövs göras också.

Men sen behöver jag lite råd om skjortan nedan. Vissa tycker den är fin, och vissa tycker den ser förjävlig ut. Vad säger ni? Går den att använda? eller ska jag bränna den? :) haha.
 
Hittade en bild från London också. Jag och Caroline torsdagkvällen (tror jag). Jag va trött och sliten efter att ha varit uppe ca 26 timmar i sträck! Men kul hade vi :)
 


Nu är frågan om jag ska ringa far och be han komma med mat... hmm....