nyheter

Oj, mycket har hänt sen sist...

Jag har flyttat! Inom Göteborg såklart ;) Kommer bo hemma hos Elin tills den 1 Juli, då jag flyttar in i MIN lägenhet. Det ska bli superduperskönt! Behöver bara hitta en soffa, så är lägenheten komplett :)

Det går bättre och bättre på jobbet, har en hel del att göra. Vilket är skönt! Det rullar på bra och jag ser fram emot att se resultatet av allt jag gör nu.

Det är sol och värme i Göteborg! Hur underbart!? Helt underbart... Jag njuter som satan, och vill bara ha massa vinkvällar utomhus tillsammans med en grill. Jag vill inte gå miste om denna sommar som jag gjort tidigare. Utan nu vill jag vara ute, ha picnic, sitta i gräset, sola. Kanske till och med bada (men jag är badkruka).

Jag har också anmält mig till blodomloppet. Det ska bli riktigt spännande.. Jag kan knappt springa 2 km, och har anmält mig till 5. Så det blir hårdträning fram till loppet, så jag orkar med! Jag vill iofs bara ta mig levande ur det, och ser fram emot picnic-korgen som man får efteråt :) haha... Vi är ett gäng från jobbet som ska springa. Måste införskaffa löpskor nu också...

nu ska jag fortsätta jobba. vi hörs!

Solsken!

Så himla fint väder ute! Det är varmt och blåser väldigt lite. Enligt min telefon ska det bra vädret hålla sig hela veckan, vilket jag verkligen hoppas! Jag är redo för värme nu :)

Skickade in min deklaration igår med, ska bli kul o se slutresultatet (jag är ju inte så bra på det där).

Idag är det jobb jobb jobb som gäller, fram till ca 17.00. Då tänkte jag gå en runda på stan o inhandla diverse nödvändigheter.

Jag är glad nu, men jag saknar ändå något. Jag vill ha mer. Jag vet inte riktigt vad det är, men det är säkert allt det här med flytt osv... Men det löser sig....

Feels good!

Personalmöte nu på morgonen, fick reda på att lönen kommer redan på torsdag :) Jag som hade räknat med tisdag! Det gillas :)

Helt underbart väder i Göteborg idag, va ute en sväng på lunchen och tog en kaffe, vilket va helt underbart!

Nu sitter jag o funderar på om jag ska orka träna idag. Jag är så himla sugen på det, men jag känner mig inte 100% bra än. Det är ju inte så illa att jag inte kan jobba eller så... men att träna vet jag inte om jag orkar. Men jag vill! Jag har snart inte tränat på 2 veckor...

Annars är det bara 4 dagars arbetsvecka denna vecka :) Så det blir långhelg eftersom vi är lediga måndag också :) Kanske blir en tripp till Liseberg ändå? Annars har jag inget planerat...

Har en del jobb att göra nu, det mesta handlar om att ringa upp folk. Så jag funderar på om jag ska ta med mig jobbet ut/hem o kanske sitta på balkongen hemma o ringa. Det skulle ju faktiskt gå. Men har inte riktigt bestämt mig än :)

Vi hörs!