Framsteg

Nu börjar vi faktiskt att komma i ordning hemma. Bordet är klart. Visst blev det vita bättre än det gamla i trä? Jag ska försöka ta en bild i dagsljus också så ni får se. 

Vi har fortfarande vitrinskåpet kvar i kartong, men så snart det kommer upp så är det bara kvar 2 vägghyllor i köket och sen 3 tavellister runtom i lägenhet. Lite tavlor på väggarna också... Sen är vi färdiga :) (det är dock de svåraste grejjerna då vi inte kan göra det själva :( Så får väl se när det blir av. 

Jag är på jakt efter minst 2 stolar att ha till köksbordet också. I dag står där bara 2 st klappstolar som snart brakar ihop. Vill gärna ha ett par pinnstolar :) 

 

Livet

Nu kom vi hem för några timmar sen, efter att ha varit på firande i Sunne. Jättetrevligt har vi haft det hela helgen och roligt att träffa både gamla och nya ansikten :) (Pontus släktingar) 

Jag har sett förra veckans avsnitt av Svenska Hollywoodfruar och sen städat undan lite. Jag har även lagt ut mina Nike Air till försäljning. Jag måste tyvärr inse att de är för små... Jag har även ett par fodrade Minnetonka som jag nog måste inse är för stora (!) (Kan ju inte lämna tillbaka dem när jag använt dem 1-2 gånger utomhus). 

Nu sitter jag här i vår "salong". haha jag vet inte vad vi ska kalla vårt tredje rum? Det är lika stort som vårt vardagsrum och än så länge har vi här ett matbord med plats för 6-10 personer, skrivbord, avställningsbord samt spegel och en äldre kista. När vi får vår nya soffa vi beställt kommer även vår nuvarande lilla soffa hamna här inne, i väntan på att vi köper en bäddsoffa. 

Pontus spelar i alla fall tv-spel nu så jag sitter här inne och surfar. 

Det blir ett spritt inlägg det här, men för några dagar sen satt jag och kollade i gamla fotoalbum och hittade jättefina på mig och min äldsta bror <3 Bilderna påminde mig om livet och vad det är som faktiskt betyder något. Jag ska ta tag i det jag verkligen vill göra innan det blir för sent. Det är för många saker för att skriva här, men ett projekt som jag redan påbörjat, men som jag måste bli bättre på att underhålla är min bok. Ja jag har faktiskt ambitionen att skriva en bok. Jag får förklara vad den handlar om i ett senare inlägg, men skriven ska den bli! 

 

någon som har några timmar att ge bort?

Vart tog tiden vägen? 

Det är saker på gång nästan varje dag och det är både jätteroligt men samtidigt lite stressigt.... Jag längtar tills nästa helg då jag ska vara "ledig" och bara vara hästvakt. Jag ska INTE boka in något utan gör jag något så får det bli spontana saker... 

Förra helgen firade vi Karro som har fyllt 30 år! Hon hade ordnat en jättetrevlig fest och både jag och Pontus var kalasfulla när vi tog taxi hem.  

 


Nu i veckan har vi haft besök från min familj från Norrland <3 Jättemysigt att träffas (vi ses ju inte så jätteofta) och vi hann med både Universeum, middagar och en tripp till Ullared :) Bästa familjen <3 

Det var även första gången som min familj träffade Pontus mamma med familj. Jättetrevligt :) Igår var jag och Matilda hos Offe för en "avstämning". Han har ju varit lite krasslig i gångarterna men igår kändes det bättre och vi ska smått smyga igång lite motion igen. Det gäller att man syns nu när det är mörkt på kvällarna! 
Jag behöver införskaffa både reflexväst och pannlampa så att även jag syns, och ser bra! Alltså hur söt får man vara?