sol sol sol

Det har varit en sån himla skön förmiddag här :)
Jag har bara legat i solen och läst min nya bok "Åse" och rökt cigaretter.. Superskönt!

Ser fram emot kvällen som jag ska tillbringa med mina söta vänner samt gott att dricka . Nu därimot har jag några timmar att spendera men jag tror faktiskt att det ska bli tvättning av alla kläder, lakan osv som man inte orkar ta tag i annars.. rensade faktiskt lite igår med som jag ska slänga! Jag som aldrig vill slänga saker tog mig samman o rensade. Kändes faktiskt skönt då jag inser att jag då har plats för nya kläder :)
Rensade också ut alla halsdukar och vinterjackor till en kartong i källaren! SKÖNT. Nu är det vår och då ska det bara vara fina skor, tunna jackor och somriga färger :)

Ska försöka lägga in lite bilder senare också!

intensiv dag

ohh vilken rolig dag :)

jag började med att träffa S på lunch, åt bakpotatis med tonfiskröra och iste till det! Sedan har dagen resulterat i inlinesåkning, shopping av mat, rökning på ett till cafe!, och så massa umgänge med vänner och tankar som diskuterats :)

Nu ser kvällen ut som följande: räkor, kräftstjärtar, majonäs, brieost, oliver mm :) Självklart har jag både rose och vitt vin till det!

tankar.

pengar... vänner... icke vänner... låtsasvänner... vänner...

du vill att jag ska tro på dig. men när sanningen visar sig så är det ¨något konstigt.
Det är inget mer än det här. Jag vill tro på det här men jag kan inte!Jag är så jävla kär i dig. Attt ingen någonsin fattar är helt sjukt. jag kanske bara ska ge upp...
Du är det jag hela tiden levt för. Du är den person som jag kämpar för. Du är den jag vill ägna min framtid åt. Om jag bara kunde få dig att inse det. Om du bara kunde förstå hur mkt jag älskar dig. Jg gör verkligen vad som helst för dig, verkligen vad som helst. !!!!! Att du inte inser det någon gång stör mig som fan!!!!
jag blir nervös när du är i närheten av andra och jag blir nervös när du är i närheten av mig.
Jag vill alltid göra rätt och jag vill alltid att du ska se mig. Det är superjobbigt!!!!

jag vet inte när jag kan leva som vanligt.. men så länge april finns och så länge du kommer lämna spår så kommer jag minnas. minnas och längta. 

Jag får bara göra det bästa av situationen.. kanske åka lite motorcykel? ;)