monday

Nu tycker jag tiden går extremt sakta! Jag vill flytta nu! Jag tror jag bestämt mig för att vi ska ha det vitt och ljust i vardagsrummet, istället för mörkt och svart... men hey, allt kan ändras! Jag vill inte kära ner mig i några möbler, innan jag till 100% bestämt mig.

Man kan ju i alla fall älska att jag fått bestämmanderätt över hur lägenheten ska se ut ;) hihi

Haft en superhelg, och hoppas att veckan blir en supervecka. Jag tror det. Jag kommer göra mitt bästa iaf.


Blev dock lite besviken... Jag och älsk var på NK och kollade väskor. Hittade en supersnygg Balenciaga-väska. Jag trodde lätt den kostade mellan 5-7000 kr (dyrt bara det), men när jag kollade internet hemma visade sig att den kostade ca 15000 kr istället... Det blev en liten tår där.. För jag hade kanske någonstanns tänkt att jag till sommaren skulle ha köpt en.. Men 15 lax för en väska känns liiiiite väl mycket... Letandet fortsätter! (väskan nedan har ingenting med texten att göra, bara nästan....)

jag gör vad som helst

.... istället för att plugga! haha

Fick ju en timma extra idag, så jag o älskling började med en mysig söndagsfrukost. Sedan satt jag igång o började städa lägenheten. skönt o får det gjort!

Sen har jag suttit o läst lite om omvärldsanalys, samt skrivit några rader till mitt arbete. Men mitt i allt kände jag mig lite hungrig, så nu har jag bakat :) Sockerkaka blir det :) Tjejen jag hyr lägenhet av har ingen sockerkaksform! Katastrof! Men löste det ändå.. Men händelsen påminde mig om hur mkt jag längtar efter att hämta alla mina köksgrejjer från Linköping. Ska bli så skönt att använda sina egna saker. Skönt också att man har allting sen tidigare, så man slipper köpa allt nytt, för en flytt kostar nog med pengar ändå!

Nu väntar jag på att sockerkakan ska bli färdig, samtidigt som det går film på tv. När filmen är slut ska jag absolut skriva några rader till på mitt arbete.

Under tiden får ni titta på en bild jag tog i veckan:Erkänner att det är lite mysigt med höst, förutom kylan...

Torsdag.

Veckorna går så sjukt fort nu för tiden. Och det tycker jag bara är bra. Ju fortare tiden går destå snabbare kan vi flytta in i nya lägenheten.

Efter jobbet gick jag en sväng på stan (belöning för 3 dagar utan snus). Det blev ett par örhängen, ett par jeans och lite brända mandlar.