Kramgo kille och solsken <3

Jag är glad att vi passade på att vara ute så mycket förra veckan. Idag har det nämligen regnat hela dagen! Så vi har hållt oss inomhus. Imorgon måste vi dock in till stan så jag hoppas det lugnar ner sig tills dess. 
 
Jag kan inte fatta att han snart fyller ett år!? Idag beställde vi presenterna som jag och Pontus ska ge honom. Tror han kommer tycka det är jättekul det vi valt :) 
 
Jag ska verkligen se till att njuta sista dagarna av mammaledigheten sen har jag ju lite plugg och jobb också kvällstid, så den här bloggen blir lite lidande nu. Men vill skriva och dokumentera en del då jag ju printar det till en bok sen som jag tror är kul att spara i framtiden. 
 
Måste förövrigt skriva att han sover bättre och bättre nu lillkillen. Vi lägger honom vid 18.30/19.00 och då somnar han rätt snabbt och vaknar inte sen förren vid 05.00 om vi har tur. Det händer fortfarande att han vaknar runt 3 men det blir lättare och lättare att få honom att somna om då. (peppar peppar =) 
 
Vid 5.00 får han lite amning och somnar sen om tills kl 06.30 ca. Det blir nästa sak att ta tag i. Men tror att det kommer lösa sig naturligt när jag börjar jobba, så ska försöka att inte stressa fram något. 
 
Hur gosig är han inte som börjat kramas???? <3 
 
Fint väder på promenad med Anna o Raffe förra veckan <3 
 
 
 

Fina dagar

Idag insåg jag att jag nu varit hemma mer än ett år från arbetet! Lillskrutt var ju beräknad 20 februari och jag slutade jobba 2 veckor inan BF. Och som jag älskar det <3 Det här har varit det roligaste året i mitt liv även fast det många gånger varit det svåraste också :) 

Men allt har sin tid och snart är det dags för mig att börja jobba igen. Det ska bli härligt att få längta lite efter min lilla kille och jag tänker att det blir mer kvalitet när vi inte umgås varenda timme varje dag också. Sen vet jag att Edwin o Pontus kommer ha superkul med varandra. Hjärtat smälter verkligen när Edwin ser att Pontus kommer hem efter jobbet och firar av världens leende :) Världens bästa pappa <3 
 
Men än har vi några veckor kvar och eftersom någon (inte jag) har väldigt mycket energi och spring i benen så blir det något litet äventyr varje dag. 
 
Idag var vi för första gången i Åby simhall. Vi åkte med Jennie och Clara och trots att dagens besök kanske inte var det roligaste som våra bebisar gjort, så tror jag att det blir en succe i framtiden. Idag lyckades vi pricka in sportlov och FULLT i badhuset. Båda våra små klamrade sig fast runt våra halsar som två små bebis-apor <3 Söta var dem i alla fall! Och vi föräldrar fick oss en fika efteråt, mums! 
 
Rosor fick jag häromdagen av Pontus, tillsammans med ett presentkort på Zara. Nu är frågan vad man ska ta o unna sig! De har snygga barnkläder men nu ska jag faktiskt köpa något åt mig. Speciellt eftersom Edwin för tillfället har mer kläder än vad jag har. 

 
Vi lekte med stenar häromdagen. Jag fick nog en 68 stenar i present och lika många la han på sina egna ben. 


Öppna förskolan

Idag var vi förbi öppna förskolan bredvid oss. Superkul tyckte Edwin! 


Om någon undrar vad han önskar sig i födelsedagspresent så kan jag berätta att han hängde med Draken typ hälften av tiden vi var där 😂 jag undrar dock vart han ska stå hemma hos oss... börjar bli trångt!