officiellt

idag blev jag officiellt befodrad till assistent manager :) IM HAPPY!
som tur är känner jag verkligen inte för att slappna av, utan jag blir mer taggad på att verkligen göra ännu bättre resultat! Sånt gillar vi :)


Har också sett att bokrean börjat idag... Jag som älskar böcker! Men jag har en massa som ligger hemma o väntar på att läsas så det blir nog ingen ny förrens de som ligger blivit lästa först.

Just det.. imorrn är det en vecka tills jag åker till London! Ser fram emot det supermycket. Komma bort ifrån Sverige, om än bara för några dagar. Men jag älskar dessa små "weekends", även fast det är jobbrelaterat!


Måste ju också nämna att jag faktiskt är liiiiite bättre med maten, det har blivit sallad istället för pizza och grillad kyckling istället för snabbmat hemma. Träningen ska jag absolut inte skryta med men man måste ju börja någonstanns!


Nu ska jag lägga mig o läsa en stund. tycker det är skönt o varva ner lite med en bok innan man ska sova. Läser just nu Judith Kranz, riktigt bra faktiskt!


Sov gott.

Sunday it is. . .

Jaha här satt man och skrev ett långt inlägg men så försvann allt! KUL! Men jag kör en summering bara :)

Veckan som varit:
- gått bra på jobbet man jag vet vi kan bättre!
- jag har äntligen börjat bli frisk
- Superbra helg bestående av finincialmeeting, 3-rätters, hotell och party :)

 
På bilderna ovan är det Karro & Jag samt Nickie & Jag (han blir ju så bra på bild!)

Veckan som kommer:
- Säljrekord på jobbet (lets make money)
- Gå till gymmet minst 3 gånger!
- FÖRSÖKA dra ner på maten (bästa tipset för viktnedgång va tydligen att inte äta)

och nästkommande Vecka:
- London (looking forward to it, ALOT)


Idag har jag förövrigt handlat en ny skjorta samt varit på bio med lillebror. Jättemys :)
Nu ska jag ta en cigg, se på film sen sova.


Hejj svejjs.

ursäkta det bristande skrivandet !

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för lång frånvaro... (till alla de 15 läsare jag har ;) hehe...

Här sitter jag i alla fall igen, nu är det dock morgon för omväxlings skull!
Ska strax iväg till kontoret och kanske tom jobba litegrann. De sista veckorna har varit superbra och jag befinner mig i exakt den positionen jag vill just nu, nämligen steget innan min befodring! :) Har räknat ut att det kommer ta mig ca 20 veckor tills jag kan befodras, men jag har precis insett att vägen dit är faktiskt kul! Det är ju nu jag får kämpa, gråta och skratta och lära mig allting.

Självklart så har framstegen på jobbet inneburit mer pengar i plånboken och i förrgår handlade jag faktiskt kläder som INTE var på rea!!! haha.. det va länge sen :)

Såg även att jag blivit utmanad av Sofia.. och det ska vi fixa ett inlägg om senare också! :)
Men först lite bilder från någon helg för ett tag sen. Första bilden är Karro, min sweetie från storstaden. Sen har vi Mig plus 2 kollegor (och vänner=). När man tittar på bilder på mig jämfört med bilder från 1 år tillbaka ser man hur jag gått upp i vikt.. men nu ska jag inte tjata om det! Det är därför jag skippat chipspåsen och skaffat gymkort! :)
  

Sedan har vi ny klänning från HM, Supersnygg! :), pälsväst från Gina tricot och den lilla svarta (från gina också) med snygg drapering (eller vad man nu ska kalla det). Supersnygg på iaf!!!
  

Sedan måste jag ju visa mitt nyaste köp:
 
Supersnygga "jeansleggings" från MQ. Är jättesköna, sitter snyggt och kan användas till nästan allt! Dessa kommer nog bli slitna ganska fort :)


Oj då, ska visst vara på kontoret om en halvtimme så bäst jag skyndar! Hörs senare gott folk!