Poff!

La precis över lite bilder från min digitalkamera.. haha så roligt att se gamla bilder. Här tyckte jag att magen var stooor! Jag kände mig typ lika stor som på sista bilden.. haha.. 


Sen sa det bara POFF så tyckte jag att magen var på plats (så att det syntes för andra också) 


Här är från förra helgen då jag var bjuden hem till Elin på novembermys. Här kände jag mig spräng-tjock, men ett par dagar senare lättade det, och barnmorskan sa att han då hade sjunkit ner med huvudet. (men han hinner ju ändra på sig många gånger om). 
 

Föräldragrupp

Idag var vi på föräldragrupp på MVC. Det var väl inte riktigt som jag trodde, men det är å andra sidan 2 tillfällen kvar. 

Ni som har gått igenom graviditet och förlossning - vad är värt att gå på gällande förberedning? Profylax? Yoga? Rundtur på sjukhuset? Något annat? 

Allt är ju så himla individanpassat men hur ska man veta förrens man har gått igenom det? Så skriv gärna vad som fungerade bäst för DIG (Det som passar för dig kanske inte passar för mig/någon annan). Men det är alltid lärorikt att höra varför just ditt sätt fungerade för dig :) Om ni förstår hur jag menar!? :) (eller om du/ni ångrade att ni inte gick på något) 

Nu tänker jag främst på förberedning inför förlossning :) 

TACK för er hjälp! 

 

Gravidkänslor

Nu börjar jag känna mig gravid. Kläderna sitter åt (måste köpa byxor i större storlek) och det känns att jag gått upp i vikt. Det kan hugga till på alla möjliga ställen när jag går eller ska sätta mig upp och halsbrännan är här flera gånger i veckan. 

Det är lite 50/50 hur jag sover. Ibland jättebra men ibland vaknar jag varannan timme. Inatt sov jag inte många timmar, vilket resulterade i att jag somnade direkt när jag kom hem från jobbet, vilket gör att jag inte kan somna nu. 

Jag skulle dock ta allt ovan gånger 100 då det är så värt att känna räkans rörelser varje dag. Han buffar och stånkar och jag älskar varenda lite förnimmelse när jag känner av honom. Han får gärna röra på sig heeeeela tiden :) 

Pontus är suverän som hämtar saker och gör saker åt mig samtidigt som han vill mysa med magen varenda sekund han kan <3 min lilla familj <3 

Nu ska jag ge det ytterligare ett försök att sova, så jag slipper vara zombie imorgon. 

Kram!