Besök från Norrland

I tisdags kom morfar från Norrland och hälsade på. Mysiga dagar blev det och vi längtar redan till nästa gång vi ses <3 

Edwin hade jättekul och det var även första gången som han på riktigt har skrattat högt när man leker titt-ut :) så roligt att se! 

Massor med god mat blev det. Bland annat så ville pappa äta räkmacka så vi tog med honom till heaven 23. Nära och bra hem :) 


Sidospår: Jag har fått en blåsa på bröstet! Gaaaahhhh vad ont det gör! Edwin måste ha sugit fel. Jag har haft det en gång förr och då försvann det efter bara en dag. Hoppas det går lika snabbt nu. 

Smögen

Fick så dåligt samvete häromdagen när jag insåg att Edwin snart är 5 månader, och jag har ännu inte ordnat med något fotoalbum till honom! Då blir jag påmind om att skriva här så tänkte få ner några rader nu medans han ammas till sömn :) 

Ska få över bilder från digitalkameran någon dag men så länge får det gå bra med mobilbilder. 

Här är några från smögen där vi var i måndags. Vi blev upphämtade av Erik och Sofia och så åkte vi iväg. Träffade John och hans mamma och var lite i huset de hyrde. Jättemysigt! Självklart åt vi både lunch och middag på bryggan och gick och kikade lite. Killarna (inte Edwin) badade också :) själv tyckte jag det var fär kallt då solen inte var framme. Trots det hade jag dock bränt mig lite när jag kom hem, så viktigt med solskyddsfaktor hela tiden nu under sommaren. 

Edwin var underbar hela dagen och jag tror han hade kul också. Är man så söt som han är får man ju mycket uppmärksamhet :) 

På vägen hem fick vi stanna en gång då han var ledsen och inte gav med sig, men efter lite mat så somnade han om igen. Älskade unge <3 


Hedin Bil

... Ett tråkigt inlägg innan jag i slutet på veckan kommer med ett långt inlägg om allt roligt vi gjort sista dagarna. För det har varit både smögen och besök av pappa och skojigheter i helgen :) 

Men nu till det tråkiga: 
Vi är små och betydelselösa i ögonen på de som styr på Hedin bil. Tyvärr. Det känns skit. 

Det enda felet de egentligen gjort enligt avtalet är att de inte har meddelat oss om förseningen på bilen vi beställt. Det är jag som har fått jaga dem och till slut fått reda på att den är sen från fabrik. 
Vi beställde bilen i april och vi har NU (samma vecka som vi skulle fått bilen) fått reda på att den inte levereras förrens om två månader. Hade de meddelat oss bara för en månad sen hade situationen varit helt annorlunda. 

Men hur de sen har skött hela ärendet är bara pinsamt. 

Lite kort så skyller alla på varandra. Ingen vill ta ansvar. Chefen är inte på plats och allt slussas fram och tillbaka och det är nästan så att jag får medla mellan olika personer då jag envisas med att ringa runt. 

Hedin bil har ingen lånebil till oss och de kan inte erbjuda någon annan bil i samma prisklass till oss. (Men vi får självklart teckna oss på en dyrare bil om vi vill. Men hade det varit ett alternativ hade vi ju gjort det från början!) 

Så nu står vi utan bil igen och jag är bara ledsen och arg att Hedin bil inte kan ta en liten liten smäll och erbjuda oss någon typ av lösning. Jag har aldrig varit med om ett företag som inte ens försöker hitta en lösning. De rycker bara på axlarna, hänvisar till avtalet och säger att "enligt chefen så är detta era alternativ" (häva avtalet eller vänta på bilen).  

Jag kommer såklart ta det här vidare men då många har semester nu (inklusive jag) så avvaktar vi 1-2 veckor så ser vi hur vi kan gå tillväga och vad vi kan göra. 

Kan ju avsluta med att vi självklart ringt runt och kollat om något annat företag har en liknande bil inne men vi har tyvärr inte hittat någon. 

Ajja fortsättning följer...