Kärlekinstabilder...

Dags för en uppdatering kanske... 

I helgen var jag hos brorsan i Linköping o hämtade mina saker (äntligen!). Rätt roligt att rota bland gamla dokument och prylar. Det är sjukt vad jag var kreativ när jag var "ung". Vart har det försvunnit? 
Jag stickade, sydde, skrev kalligrafi, målade, skrev/spelade musik och mycket mer... Intresset har ju dock inte försvunnit, det är nog bara att jag tror att jag inte hinner längre.. Prioritering! 

Lite pyssel blev det igår dock då jag målade om en gammal kista. Från trä till vit :) Ska måla ett lager till i kväll och sen passar den bra till resten av inredningen. 

Får avsluta med att berätta hur nöjd jag är med TryggHansa som försäkringsbolag (personförsäkring). Jag har ju gått några tillfällen hos sjukgymnast med axeln och det går via min försäkring. Nu är det inte mycket pengar det handlar om, men jag tycker det är trevligt att man blir positivt bemött och att man får svar på frågor innan man själv behöver ställa dem :) Bra kundservice! 

 

bushäst


Igår var jag och Matilda ute i stallet tillsammans. Jag gör en lång historia kort - Offe fick springa trots att jag inte ville det ;) haha. 
Spännande att se skillnaden dock när Matilda hoppar upp på honom. Det bevisar rätt bra att det handlar om att jag måste lära känna honom bättre, att det tar lite tid. Vi har ju haft våra "problem" tidigare och de har ju löst sig rätt snabbt, så jag tvivlar inte att vi kommer över detta också. 
 
Det är skönt att vara i stallet och få en liten paus från alla tankar man har. Jag är ju en tänkare och känslomänniska och då är det väldigt skönt med en paus från det. Att vara i stallet med hästarna och bara vara. Jag kan inte tänka på annat då hästarna kräver min fulla uppmärksamhet. Lilla Offe <3