9 dagar över tiden

Ja här händer det inte så mycket. Bebis verkar trivas bra inne i magen så vi väntar och väntar. Han sparkar dock rejält några gånger om dagen så jag försöker förklara för honom att det är mer plats UTANFÖR magen. 

Jag fördriver tiden med serier och att greja hemma. När Pontus kommer hem från jobbet så lagar vi mat tillsammans och umgås "medans det bara är vi två" :) 

Om jag är osocial mot er (mina vänner) så är det för jag helt enkelt inte orkar. Jag är i min lilla bubbla och trivs rätt bra här tills bebis kommer. Jag varvar liksom serierna med att sova och att göra iordning mig finns det inte tal om! Haha. När jag går till barnmorskan tar jag på mig kläder men annars går jag runt i mjukisbyxor och håret i en tofs :) 

Det ska dock bli trevligt att ta på sig vanliga kläder igen och trots att jag vet att det kommer ta veckor/månader så längtar jag efter mina icke-gravid kläder :) ett par jeans! Wow! 

En av serierna jag har börjat titta på; Bron. 


Hur kan man ha sådan otur!?

Det är helt enkelt inte meningen att vi ska ha en begagnad bil. Nu köpte vi en bil med alla papper i ordning, all service gjord, sparsamt körd och underhållen som den skulle (kamrem osv bytt). 

Att vi en månad efter köpet skulle göra en service visste vi. Där visade det sig att det var några filter som behövde bytas (plus att det var en rätt stor service). 

Att vi sen en månad senare bytte ut batteriet är ju också en underhållsfråga som man får ta när man har bil. 

Under denna tid har det dock uppkommit ett oljud, som i princip blivit värre för varje gång vi kört bilen. Vi bestämmer oss för att byta drivaxeln, som enligt verkstaden ska vara orsaken till oljudet. När vi sedan kör därifrån är det fortfarande oljud och efter ytterligare felsökning så visar det sig att även styrväxeln behöver bytas (!) 

Drivaxeln behövde bytas så det var alltså två större fel som doldes i oljudet (vi ifrågasatte såklart om det bytet var nödvändigt). 

Jag vill inte ens skriva vad vi betalt för stor service och byte av drivaxel, men de kostnader tillsammans når inte ens upp till vad byte av styrväxel skulle kosta, så där fick vi säga nej. 

Jag ägnade en halvtimme åt att verkligen fulgråta åt det här när vi hämtade hem bilen igen, för det känns så jävla orättvist att vi ska ha sådan otur. Vi har knappt använt bilen och nu måste vi sälja med stor förlust och fundera på om vi har råd med leasingavtal eller liknande. För något annat känns inte som det är möjligt för oss. 

Jag tröstas av Pontus som menar att vi istället har tur i kärlek <3 och det är klart att det här är en droppe i havet jämfört med att vi får vara friska. Jag var bara tvungen att avreagera mig lite! 

Nu längtar vi ännu mer efter bebis som GÄRNA får komma nu så snart som möjligt <3 vi längtar efter att bara gosa tillsammans hela familjen och glömma alla materiella problem. Att vi alla mår bra är ju det viktigaste <3 
BF idag ❤️

Idag är vår lilla räka beräknad att komma! 

Jag känner dock på mig att han kommer stanna i magen ett par dagar till. Men vi passar på att vila och mysa och ordna här hemma. 

Vi fördriver bland annat tiden med serier och har börjat titta på Solsidan igen. Såå kul :) 

Sen måste jag ju erkänna att vi längtar som sjutton! Så han behöver ju inte ta tre veckor till på sig! :) 

Trevlig kväll!