mys-måndag

Gud vilken dag!

Sprungit fram och tillbaka genom stan under dagen, då jag haft informationer ute på göteborgs universitet och högskolor. Åt dåligt under dagen och vädret var piss, så jag var rätt trött när klockan slog 5 (och jag började bli färdig).

MEN allt blev mycket bättre då jag träffade bästa P och vi åt middag på la Sombrita. God mat, gott vin och trevligt sällskap :)

Nu är jag hemma och ska försöka lägga mig tidigt, så jag orkar med morgondagen.

tidsfördriv

Jag hade ju inte alls tvätttid idag... Hade bokat först till på onsdag... ajja... då får man sysselsätta sig med annat! Som att visa lite bilder man hittat :) Nostalgitripp till 100% med att titta igenom alla gamla bilder man har. Jag har ju äntligen skaffat mig en hårddisk, så kan spara allt lite bättre nu...uppdate.

Jag vet att jag är superdålig på att uppdatera! Men jag får ta för några dagar i taget :)

Igårkväll hade jag myskväll med Roz, jag gjorde paj med fetaost, soltorkade tomater och ruccola! Blev riktigt bra faktiskt :) Sen såg vi 3 (!) filmer tillsammans med lite godis och gott. Fler myskvällar efterfrågas :)


Lönen kom ju i torsdags också, så jag passade på att utnyttja mitt presentkort på HM och shoppade ett par byxor. Svårt att få in nyansen på bild, men de är i svart lite glansigare/rockigare tyg. Riktigt snygga! (Roz hade på sig likadana byxor när vi sågs, haha, bra smak ;)


Det blev en scarf också, då det faktiskt börjar bli lite kyligare här i Göteborg. (iaf på morgonen). Så kavaj och scarf är perfekt just nu! Vill inte riktigt börja snvända jacka än...


Måste också passa på att visa en långklänning jag köpte för ca 1 månad sen. Klassisk långklänning som funkar lite när som helst. Älskar den! :)


Annars är det mycket jobb som gäller nu några veckor fram. Vi har som sagt högsäsong så det är full rulle. Veckan som kommer nu har jag i snitt 3-4 informationer ute hos skolor per dag! Så det är verkligen fara fram och tillbaka. Första imorgon är på Handelshögskolan, för några hundra nya studenter! Spännande :)

Får ju sist men inte minst skryta om att jag mår rätt okej just nu! Jag har en fin lägenhet att bo i (som jag förhoppningsvis får bo kvar i ett tag), jag har ett jobb som jag trivs med, underbara vänner som finns här för mig, och en sexig man som jag får kramas med ;) Man blir såklart rädd att saker ska försvinna/raseras... Men jag vill ändå njuta av ögonblicket, och krama ut så mkt gott som det bara går!

Nästa helg kommer dessutom lillebror till Göteborg :) Ska bli kul att träffa honom igen, då vi inte setts sen juni nu.

Nu blir det tvätten för min del, och diskhögen som står i köket.

Hörs!