Det var ju inte så farligt...

Nu har programmet sänds! Det var ju inte alls så farligt som jag hade tänkt att det skulle vara. 
Jag ville se det själv innan jag gjorde reklam för det, men ni som missade som vill se kan göra det här: 
 
http://www.tv4play.se/program/trinny-susannah-stylar-om-sverige?video_id=3068747&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se&starttime=118 
 
 
Tack Vickan för att du var med i Stockholm och spelade in <3 och tack nära och kära som har supportat :) 
 
Stor KRAM! 

Tankar såhär innan...

Skriver från mobilen nu så om något ser knas ut så vet ni varför. 

Snart sänds mitt avsnitt i tv. Jag har så många blandade känslor inför det och vet inte om jag vill berätta eller låtsas som om det inte finns. 

Jag tror inte att det kommer vara producerat till att få mig att verka dum eller så, det är inte det jag är rädd för. Jag är nog rädd för att det är så blottande. Trots att jag höll igen på en massa av deras frågor så pratar vi om ett ämne så är så jävla intimt och personligt. 

Jag har inte skrivit det här tidigare men jag har gått i terapi hela hösten. Först var det på "skoj" men ganska snabbt kom det fram att jag nog hade en del av bearbeta. Rätt mycket faktiskt. Nu är tyvärr terapi så jävla dyrt så jag kan i dagsläget inte fortsätta, men vi hann med en del och det känns väldigt bra. Det fick mig i alla fall att inse att det är bra att prata om saker och ting. Att JAG måste prata om saker. Därav att jag skriver det här. 

I alla fall - tillbaka till programmet. Jag minns inte allting men jag är hur som helst nervös. Det är intimt inte bara i att jag visar mig i underkläder utan också med vad vi pratar om. Och jag vet att de kommer ha valt det smaskigaste. Av ca 7 timmars inspelning har de valt ut ca 15 minuter. Det är myyycket som faller bort. 

Nu vet jag ju inte hur det kommer bli, men jag har redan nu en tanke med det. En vän till mig var nyligen med om en hemsk hemsk händelse men hon har tacklat det med storm! Jag ser henne som en förebild och tänker att jag också vill vara den som faktiskt pratar om det. Om jag kan prata om det hemska och visa att det inte är tabu så kanske det kan hjälpa i alla fall en person där ute. Det skulle vara värt allt <3 

Sen hoppas jag såklart att ingen i min närhet ska ta illa upp av vad jag pratar om. Jag kan vara rätt pratglad och ärlig av mig men det kanske inte de runtomkring mig vill vara? Jag är bara med med förnamn så ni får väl låtsas som om ni inte känner mig... 

Jag kanske skriver mer innan avsnittet sänds. Annars skriver jag defentivt efteråt. 

Skönhetspyssel

Idag körde jag på fläta igen. Älskar flätor och letar massa inspiration på nya varianter :) denna är enkel och snabb att göra. 

Är väldigt nöjd med mina nya naglar också. Älskar nude-färgen men ändå med lite glitter :) 

Igår var för övrigt superbra på Spat! Så härligt att snacka skit med tjejerna och dricka bubbel i varma jaccucin utomhus på taket :) det kommer vi göra fler gånger :)