Powderbrows

I torsdags fick jag ytterligare en julklapp av Pontus - powderbrows! En form av tatuerade ögonbryn som håller 1-3 år. 


Jag är såååå nöjd! Om jag inte hade sjukt dålig hy nu skulle jag gärna visa osminkade bilder också, då det faktiskt lyfter hela ansiktet. Jag önskar jag kunde ha fransar också men det ser inte bra ut på mig tyvärr... jag har långa fransar men absolut NOLL böj, oavsett böjare eller mascara. 

Igår hade vi Calle, MP och William här, supertrevligt! Idag blir det nyårsmiddag hos Pontus mamma och sen är det nytt år :) 

På date

Igår fick jag en av julklapparna av min babe. Middag på restaurang bara han och jag <3 så mysigt att spendera lite egentid med varandra. 


Vi gick till Holy Cow som ligger precis där vi bor. Jag har velat testa den länge. Det blev en spicy burger med sötpotatispommes med parmesan. Mums! 

Jorgubbsmilkshake till efterrätt :) 

TACK älskling och tack svärmor o Anders för att ni passade Edwin. 

Älskade Joakim

Igårkväll ville inte Edwin sova, så jag fick se Kent-dokumentären på SVT idag istället. Del två får jag alltså se imorgon. 


Men älskade älskade Kent. Första konserten var den vita på stadion 2003 men det blev inte den sista. Jag vet inte hur många jag har varit på... ska se om jag kan lista ut det någon dag. 

Bandet har räddat mig så många gånger genom livet. Rädsla. Ensamhet. Kärlek. Trygghet. Osäkerhet. Jag tror jag kan gå igenom hela känsloregistret.

Älskade texter. Älskade melodier. Älskade musik. 


/bilder från konserten i Norrköping 2012 eller 2013...