limegrönt

Orkar inte skriva så mkt då jag fortfarande är inne i bakis-mode... Så det får mest bli lite bilder idag...

Vill bara visa upp hur jag gjort om mitt vardagsrum - limegrönt blev det :)Igårkväll hade jag lite tillställning hemma, vilket var supertrevligt! Det var Elin, Henrik, Linnea, Pontus och Calle som kom och vi grillde mat, spelade spel, drack drinkar och hade en trevlig kväll helt enkelt :) Man mår som man förtjänar idag...


Självklart var Kyra på besök också...


Och Korven, som tyckte det var bäst att ligga under bordet (det är ju där all mat hamnar?=)


Linnea och Calle:


Pontus och jag:


Nu är min semestervecka slut och imorgon är det dags att gå tillbaka till jobbet.. Inte jättejobbigt, men det är klart att det har varit skönt att sova ut och planera dagen lite som den kommer :)

Är väl dags att gå och lägga sig snart så man kommer upp imorgon. Vi hörs!

Möhippa!

Jag vet inte hur vi lyckas, men vi har alltid kul i alla fall!
Har spenderat nästan hela helgen med Karro, vi började med 3-rätters och vin på La Gondola lördag eftermiddag. Efter det gick vi hem till Karro och drack ett glas vin och hade tjejsnack :) Sen hade jag fribiljett till Excet, så vi gick dit för en drink och lite mer tjejsnack. Det slutade med att det sätter sig ett gäng tjejer hos oss, som är ute på en möhippa! Så då blev det en till drink och en shot för att fira dem :) hehe

Vi var väl inte på partyhumör direkt någon av oss, så vi gick efter ett tag och slutade hemma hos Karro med fyllemat och mer tjejsnack :) Jag sov där också, då hon var sambo-ledig och så tog vi en lunch nu idag innan jag åkte hem.

Imorgon går jag officiellt in på min första semesterdag, och det känns så skönt! Jag ska starta med att tvätta och sen åka och hämta mitt pass inne i stan. Sen ser jag fram emot kryssning på tisdag till torsdag :) Sen får vi se vad semestern bjuder på :)

Nu ska jag fortsätta se CSI, innan sängen kallar... Vi hörs!

Semester :)

NU har jag gått på semester!! Wiiieee :)

Avslutade arbetsdagen med ett träningspass, som gick sådär tyvärr... Passet började kl 16.30 och jag hade ätit 2 bars på hela dagen (ca 400 kcal totalt). Det var något fel på ACn i salen så innan passet ens började var det 27 grader... Tror det gick upp på 35 grader inom 5 minuter, och jag kände av matbristen rätt rejält. Så huvudet snurrade och jag har aldrig svettats så mkt! Men jag tog mig igenom passet och tog mig hem hel :)

Så nu har jag börjat njuta av min ledighet med ett glas rött och slapp i soffan. Tar nog några sex and the city-avsnitt innan läggdags och imorgon träffar jag förhoppningsvis Karro :)

Fick förresten veta igår att en av mina äldsta vänner hemma i Linköping är gravid :) Är så glad för hennes skull och vet att mamma-rollen passar henne perfekt :) Grattis S!
Kram!