Min stora kille

Min lilla kille börjar verkligen bli stor. I söndags åt vi på Olearys och då satt han bredvid oss heeeela middagen. Han var supernöjd med popcorn, Nuggets, Festis och gurka :) (okej lite mobil också men bara liite)

 jag är såååå stolt <3 

När jag hämtade på förskolan idag fick jag inte den vanliga reaktionen som brukar vara att han springer fram till mig. Istället satt han kvar o lekte och först efter ett tag kunde vi gå hemåt. 

(null)
(null)
(null)


Cypern 2017

Woho! Igår kom jag hem efter en vecka på Cypern med mitt underbara jobb. En vecka med mat, dryck och alla bekvämligheter man kan tänka sig betalt av min arbetsplats. TACK Framtiden! 


Vi har haft några jobbdagar men har hunnit med både strand, poolhäng, shopping, träning och massor med mysiga stunder med kollegorna. 

Middagar, tävlingar och Galakväll har vi också hunnit med och det har varit så kul att umgås med alla utanför kontoret :) 

Igår var det sååå mysigt att komma hem till Edwin (hehe okej lite Pontus också) och idag har vi bara myst och umgåtts, och även firat Fars dag litegrann. Det blev middag på Olearys bredvid oss och Edwin tyckte det var jättekul. Satt med oss vid bordet och åt upp all sin mat :)