Önskelista

Jag vet att det är fel period, men jag har gått och suktat och luktat på denna i flera månader nu. Voluspa, Champagne Rose. Luktar SÅÅÅÅ gott. 

Jag är lite för snål och prioriterar lite annat nu denna månad, så ljuset får hamna på önskelistan istället. Det är ju bara lite mer än en månad tills jag fyller år, så kanske att det kan bli en passande present då :) 

Ljusen finns i lite olika utföranden.. Just denna nedan (med 3 stakar) kostar 299 kr. 

 

Framsteg

Igår var jag och red och det gick jättebra! Genomgången jag fick av Matilda i söndags hjälpte verkligen och igår flöt det på sådär skönt så att man bara satt och log :) 

Nu blir det mer jobb och lite kundmöten, men mentalt är jag nog redan på Sankt Jörgen och njuter av lugnet och min kärlek <3 ;) 

 

Sankt Jörgen

Vilken underbar sambo jag har <3 Han han bokat övernattning på Sankt Jörgen åt oss på valborg. Onsdag till torsdag bor vi där och i paketet ingår det 3-rätters middag på onsdagkvällen. 

Så det blir Spa-ritual på onsdag innan middagen och sen på torsdagen frukost-buffé efter att vi har sovit ut. Vi har även bokat massage till Pontus och ansiktsbehandling till mig innan vi åker därifrån :) 

Behöver jag säga att jag tror det blir jättehärligt?